Pantein Zorggroep biedt groeimogelijkheden aan nieuwkomers

Er is een grote vraag naar personeel in de zorg. Dat ervaart ook Pantein Zorggroep. Via-via kwamen ze in aanraking met het WSP Noordoost-Brabant. Heel waardevol, voor Pantein: door de samenwerking met het WSP komen ze in contact met potentiële medewerkers die ze via reguliere kanalen niet bereiken. Inmiddels zijn er al meerdere nieuwe collega’s geplaatst via het WSP, die allemaal de kans krijgen om door te groeien binnen Pantein.

Succesverhaal Pantein

Lisanne Veerkamp is bij de Zorggroep HR Business Partner. Toen Anatolie binnenkwam viel het Lisanne meteen op hoe enthousiast en gemotiveerd Anatolie was. Lisanne: “We vonden het een groot voordeel dat WSP betrokken was bij het contact met de gemeente, dat hielp ons met name in de opstartfase. WSP fungeerde als de ‘linking pin’ tussen de kandidaat en ons als organisatie. Meer weten? Bekijk het succesverhaal van Pantein en Anatolie:

Samenwerken met WSP?

Het WSP is nauw betrokken bij gemeenten en bedrijven en heeft een groot netwerk om te benutten als het aankomt op sociale initiatieven ontwikkelen. Ben je ook benieuwd naar de projecten bij het WSP en wil je zelf op zoek naar manieren om nieuwe collega’s aan te trekken, bijvoorbeeld in de vorm van een opleidingstraject in je organisatie? We praten graag met je verder. Neem contact op via onderstaande button, dan plannen we een kennismaking in.

Neem contact op

 

Top