Tijdelijke vacature goed en snel ingevuld

- VaccinatieZorg

Succesfactoren

  • Laagdrempelige manier om kandidaten te beoordelen
  • Een echt en completer beeld van de kandidaat
  • Snelle procedures
  • Mogelijkheden voor proefplaatsingen en subsidies

 

Dankzij Talent uit Noordoost-Brabant had Ilona de Vreeze snel een geschikte kandidaat voor hun tijdelijke functie. “Annet brengt rust in het team. Juist in de tijd dat het hectisch is, is dat noodzakelijk. Ze houdt het hoofd koel. Precies wat ik verwachtte toen ik haar filmpje zag.”

 

Een cv op papier alleen zegt vaak niet zoveel. Via een filmpje krijg je een echt en completer beeld van een werkzoekende. Op de site van Talent uit Noordoost-Brabant staan filmpjes van werkzoekende talenten. Via een zakelijke relatie werd Ilona de Vreeze van VaccinatieZorg getipt op deze site en ze ging meteen kijken. Ze raakte direct enthousiast. Na een voorselectie, kwamen er twee kandidaten uit.  Ilona de Vreeze: “Met Annet van Leur wilde ik in contact komen”. Toen ging het razendsnel. Door snel schakelen van alle kanten, duurde het hele traject om met Annet in contact te komen nog geen kwartier. “Na een duidelijke uitleg van Talent uit Noordoost-Brabant mocht ik zelf contact opnemen met de kandidaat en konden we meteen  doorpakken.”

 

Deze manier om werkgevers en werknemers met elkaar in contact te brengen werkt!

De video die Ilona zag was van Annet de Leur. Zij is bijna zestig en in haar filmpje liet ze zien dat ze met haar tijd is meegegaan. Ze staat ervoor open om nog van alles te leren. Uiteindelijk leer je elkaar pas kennen in het werk zelf, maar Annet brengt precies de rust die het team – waarin alle leeftijden zijn vertegenwoordigd – in alle hectiek nodig heeft. Ze houdt het hoofd koel.

 

Bewust omgaan met (wervings)kosten  

Ilona: “Binnen een week nadat Annet was gestart, heb ik nog een keer gekozen voor het werven van een medewerker via Talent uit Noordoost-Brabant. Voor een heel andere functie, maar weer met een succesvol resultaat. Bijkomend voordeel is dat er geen wervingskosten zijn, wat prettig is voor een klein bedrijf als het onze dat bewust omgaat met kosten.

 

Meer weten over Talent uit Noordoost-Brabant?

Wilt u meer informatie over Talent uit Noordoost-Brabant, initiatief van het WSP? Bekijk de site of neem contact met ons op. Onze accountmanagers staan voor u klaar.

Neem contact op

Top