VaccinatieZorg vindt meerdere nieuwe werknemers via Talent uit Noordoost-Brabant

VaccinatieZorg is een landelijk werkende organisatie op het gebied van infectiepreventie op het werk. Eén van de locaties bevindt zich in onze regio in Oss. Voor het werven van nieuwe medewerkers heeft VaccinatieZorg de afgelopen jaren meerdere malen gebruik gemaakt van Talent uit Noordoost-Brabant: hét platform waar talenten uit de regio gepresenteerd worden in beeld en geluid. In onderstaande video hoor je het succesverhaal van Monique.

 

Het succesverhaal van Monique

Alweer 2,5 jaar werkt Monique bij VaccinatieZorg in Oss. Ze vond de baan via Talent Uit Noordoost-Brabant. Dankzij haar leuke en behulpzame collega’s heeft zij het naar haar zin bij deze werkgever. En ze is niet de enige: Vaccinatiezorg heeft al meerdere collega’s via Talent uit Noordoost-Brabant gevonden. Het werk van Monique is precies datgene wat Monique hoopte: er is een goede sfeer en er zijn veel mogelijkheden om te leren. Bekijk de ervaring van Monique:

 

Over Talent uit Noordoost-Brabant

Talent Uit Noordoost-Brabant is een initiatief van het Werkgeversservicepunt Noordoost-Brabant. Binnen de arbeidsmarktregio slaan wij de handen ineen met als doel gemotiveerde talenten die nu nog aan de zijlijn staan te begeleiden naar betaald werk. Onze missie is om alle beschikbare talenten uit de regio Noordoost-Brabant betrouwbaar en kosteloos inzichtelijk te maken voor werkgevers en uitzendbureaus. Daarbij geloven ze dat een talent meer is dan alleen een cv. Daarom presenteren talenten zich in beeld en geluid. Juist in die korte videopresentatie zit de kracht van het platform: in een mum van tijd heeft de werkgever, een heldere en complete eerste indruk van een kandidaat. Uiteraard is (en blijft) onze dienstverlening kosteloos, zowel voor de talenten als voor werkgevers.

Naar Talent uit Noordoost-Brabant

Top