Weer een blije werknemer én werkgever dankzij Talent uit Noordoost-Brabant

Na meer dan 100 sollicitatiebrieven verstuurd te hebben, besloot Erik een video CV te laten opnemen via Talent uit Noordoost-Brabant. Het leverde hem een baan op, waar hij met plezier werkt. En niet alleen hijzelf is blij: ook de werkgever is hartstikke tevreden.

 

Het succesverhaal van Erik

Bekijk het verhaal van Erik waarin hij vertelt over zijn (enorm positieve!) ervaring met Talent Uit Noordoost-Brabant en zijn nieuwe functie:

 

Over Talent uit Noordoost-Brabant

Talent Uit Noordoost-Brabant is een initiatief van het Werkgeversservicepunt Noordoost-Brabant. Binnen de arbeidsmarktregio slaan wij de handen ineen met als doel gemotiveerde talenten die nu nog aan de zijlijn staan te begeleiden naar betaald werk. Onze missie is om alle beschikbare talenten uit de regio Noordoost-Brabant betrouwbaar en kosteloos inzichtelijk te maken voor werkgevers en uitzendbureaus. Daarbij geloven ze dat een talent meer is dan alleen een cv. Daarom presenteren talenten zich in beeld en geluid. Juist in die korte videopresentatie zit de kracht van het platform: in een mum van tijd heeft de werkgever, een heldere en complete eerste indruk van een kandidaat. Uiteraard is (en blijft) onze dienstverlening kosteloos, zowel voor de talenten als voor werkgevers.

 

Naar Talent uit Noordoost-Brabant

Top