WSPNOB

Talent uit Noordoost-Brabant


  • Platform met een pool van geschikte en direct beschikbare kandidaten

  • Kosteloos en snel advies en ondersteuning 

  • Kandidaten overzichtelijk gepresenteerd middels een persoonlijke video

  • Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen


talent uit noordoost-brabant

 

Noordoost-Brabant barst van de ambitieuze talenten. Mensen die staan te popelen om hun kans te grijpen. Om hun kwaliteiten tot hun recht te laten komen, in uw organisatie. Talent uit Noordoost-Brabant brengt u als ondernemer en werkgever razendsnel én kosteloos in contact met deze gemotiveerde mensen. Bovendien is een talent hier meer dan alleen een cv in een tekstbestand: onze kandidaten presenteren zich aan u, met beeld en geluid! U krijgt zo meteen een indruk en gevoel bij een persoon en kunt snel inschatten of iemand in uw organisatie zou passen.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
Steeds meer werkgevers hebben, naast financiële, ook sociale ambities. Door de talenten van onze website een kans te geven bij uw bedrijf, geeft u direct handen en voeten aan uw sociale ambities. Zo kunt u bijvoorbeeld ook makkelijk selecteren op kandidaten die vallen onder de Banenafspraak.

Subsidies
Afhankelijk van welke kandidaat u wilt aannemen, zijn er subsidiemogelijkheden en regelingen die het voor u als werkgever vergemakkelijken om personeel aan te nemen. Voor meer inzicht hierin kunt u ook contact opnemen met projectleider Nicole Papen. Zij is naast projectleider hiervoor ook accountmanager van het WSP bij gemeente Oss.

Successen
André van de Veerdonk, directeur van De Talententuin wist bij het zien van de videopresentatie van John: Dit talent kon weleens de persoon zijn die hij nodig had voor de financiële administratie van De Talententuin. “Het scheelt vooral een hoop tijd! Dankzij Talent uit Noordoost-Brabant kan ik het tijdrovende traject van vacature tot selectie overslaan. De video’s van potentiële werknemers geven je een goede, snelle eerste indruk van de persoon aan de andere kant.”

Voor meer ondernemers die vertellen wat de samenwerking met het WSPNOB hen opleverde, kunt u hier enkele succesverhalen lezen.

 

 

 


Contact
Talent uit Noordoost-Brabant bestaat uit een klein, enthousiast en gemotiveerd team. Bent u benieuwd naar één of meer van de gepresenteerde talenten? Wij brengen u graag, snel en gemakkelijk in contact met hen of hun werkmakelaar van gemeente, UWV of SW-bedrijf.

Kijk op www.talentuitnoordoostbrabant.nl of neem gerust contact met ons op via info@talentuitnoordoostbrabant.nl
of 06-114 226 13.

 

 

 

 

Blijf op de hoogte

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens per vier weken nieuws over subsidieregelingen, tips, en best-practises voor werkgevers in Noordoost-Brabant.