Personeel

Ben je op zoek naar personeel? Of wil je jouw (toekomstige) medewerkers omscholen of opleiden? Het Werkgeversservicepunt Noordoost-Brabant helpt je hier graag bij.

Personeel vinden

Ben je op zoek naar personeel? Wij nemen kosteloos je werving & selectie uit handen.

Lees meer

Personeel opleiden

Wij helpen je graag met al je vragen rondom (om)scholing van (toekomstig) personeel.

Lees meer

Ondersteuning bij arbeidsmobiliteit

Wij helpen werkgevers voordat ontslagen nodig zijn

Lees meer

Goed personeel vinden. Dat is niet altijd gemakkelijk. Als werkgever ben je bovendien druk genoeg met het dagelijkse reilen en zeilen binnen jouw organisatie. Gelukkig staan de accountmanagers van het WSP voor je klaar. Wij helpen je graag bij het vinden van personeel. In vast dienstverband, gedetacheerd, iemand die meteen aan de slag kan  of juist iemand die binnen jouw bedrijf komt leren en werken: het Werkgeversservicepunt Noordoost-Brabant zoekt kosteloos een passende kandidaat voor jou!

 

Juiste persoon op de juiste plek

Wij ondersteunen je graag bij de werving en selectie voor jouw bedrijf. Helemaal gratis! Bovendien kunnen wij je adviseren over sociaal en inclusief ondernemen. We beschikken over een groot en divers bestand van uitstekend personeel: gemotiveerde werkzoekenden, die graag weer aan de slag willen. De juiste persoon op de juiste plek, dat is waar we voor gaan!

 

(Om)scholen van personeel

Wil je huidige of potentiële werknemers opleiden en hen klaarstomen voor werk binnen jouw organisatie? Of heb je vacatures die je maar moeilijk vervuld krijgt? Door personeel op te leiden creëer je de perfecte kandidaat voor een functie. Het Leerwerkpunt van het WSP begeleidt je graag bij al jouw vraagstukken rondom (om)scholing.

Neem contact op

Graag advies?
We helpen je graag!

Bel (085) 13 04 062

Of laat je gegevens achter en dan nemen we contact met je op.

Top