Op zoek naar personeel?

Het Werkgeversservicepunt Noordoost-Brabant zoekt kosteloos een passende kandidaat voor jou. Dé oplossing voor jouw personeelstekort.

Op zoek naar personeel? Je kunt bij het Werkgeversservicepunt Noordoost-Brabant terecht voor advies, kennis en ondersteuning op het gebied van werving en selectie. We denken graag met je mee welke slimme oplossing past bij jouw personeelsvraag. Samen met jou schuiven we de stukjes van de puzzel op de juiste plek. Nu en in de toekomst houden we met elkaar de arbeidsmarkt van de Noordoost-Brabant bruisend en toegankelijk!

 

Op zoek naar de perfecte match

Personeel plaatsen is maatwerk. Bij het WSP krijg je altijd een vast contactpersoon. Jouw adviseur brengt jouw wensen en eisen in kaart en selecteert vervolgens de meest geschikte kandidaten uit ons uitgebreide en diverse bestand met werkzoekenden. De accountmanagers van het WSP kennen de kandidaten goed en weten hierdoor goed wie binnen je bedrijf past. Zij vertellen eerlijk wat de goede en minder goede eigenschappen zijn van de kandidaat die zij op de functie vinden passen. Je kunt daarna zelf in gesprek met de kandidaten en een keuze maken. Samen vinden we de perfecte match!

Ga direct naar beschikbare kandidaten

 

“Met de hulp van het WSP behalen wij onze sociale doelstellingen op onze projecten in de omgeving Noordoost-Brabant.”
Jelle van Elk – Heijmans

 

Een stap verder: ondersteuning en begeleiding

Onze dienstverlening gaat verder dan het vinden van geschikt personeel. Indien nodig bereiden we hen voor op het werk, soms met een opleiding, en in sommige gevallen blijven we hen bij aanvang van het dienstverband begeleiden. In overleg kijken we in hoeverre jouw organisatie ruimte biedt voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zo levert jouw maatschappelijke betrokkenheid je ook nog eens goed voorbereid en gemotiveerd personeel op. Bovendien kunnen onze accountmanagers je alles vertellen over wet- en regelgeving, aantrekkelijke subsidies en regelingen en arbeidsjuridische zaken.

 

Meer informatie over werving & selectie?

Heb je een concrete personeelsvraag of wil je meer weten over wat we voor jou kunnen betekenen op het gebied van werving en selectie? Wij helpen je graag. Onze dienstverlening is kosteloos. Neem contact met ons op voor meer informatie en ontdek de mogelijkheden. Lees ook de succesverhalen van ondernemers die je voorgingen.

Neem contact op

Graag advies?
We helpen je graag!

Bel (085) 13 04 062

Of laat je gegevens achter en dan nemen we contact met je op.

Top