Heb je personeel nodig?

Wij zoeken gratis een passende kandidaat voor jou. Zo lossen we samen jouw personeelstekort op.

Op zoek naar nieuwe medewerkers? Bij het WSP Noordoost-Brabant kun je rekenen op advies, kennis en ondersteuning op het gebied van werving en selectie. We denken graag met je mee om de meest geschikte oplossing te vinden voor jouw personeelsbehoefte. Samen leggen we de puzzelstukjes op de juiste plek. Door onze gezamenlijke inzet houden we – nu én in de toekomst – de arbeidsmarkt van Noordoost-Brabant levendig en toegankelijk!

 

De perfecte match vinden

Het juiste personeel vinden, vraagt om maatwerk. Bij het WSP krijg je altijd een vast contactpersoon toegewezen. Jouw adviseur leert jou kennen, inventariseert jouw wensen en eisen, en selecteert vervolgens de meest geschikte kandidaten uit ons uitgebreide bestand van werkzoekenden. Onze accountmanagers kennen de kandidaten goed en kiezen daardoor nauwkeurig wie bij jouw bedrijf past. We delen eerlijk de sterke en minder sterke eigenschappen van de kandidaat die we voorstellen. Je kunt daarna zelf in gesprek met de kandidaten en een keuze maken. Samen vinden we de perfecte match!

Ga direct naar beschikbare kandidaten

 

“Met de hulp van het WSP behalen wij onze sociale doelstellingen op onze projecten in de omgeving Noordoost-Brabant.”
Jelle van Elk – Heijmans

 

Een volgende stap: ondersteuning en begeleiding

Wij gaan verder dan alleen het vinden van geschikte medewerkers. Als het nodig is, bereiden we hen voor op de functie, soms met een opleiding, en soms zelfs met ondersteuning bij de start van het dienstverband. Samen kijken we hoe jouw organisatie ruimte kan maken voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zo zorgt jouw maatschappelijke betrokkenheid voor gemotiveerd en goed voorbereid personeel. Onze accountmanagers kunnen je bijpraten over wet- en regelgeving, interessante subsidies, regelingen en arbeidsjuridische zaken.

 

Meer weten over werving & selectie?

Heb je specifieke vragen over personeel of wil je graag meer informatie over wat we voor jou kunnen betekenen? We helpen je graag verder, helemaal gratis. Neem contact met ons op voor meer details en ontdek alle mogelijkheden. Lees ook de succesverhalen van andere werkgevers die al met ons werken.

Neem contact op

Graag advies?
Wij helpen je!

Bel (085) 13 04 062

Of laat je gegevens achter en dan nemen we contact met je op.

Top