Personeel opleiden

Het Werkgeversservicepunt Noordoost-Brabant is jouw aanspreekpunt voor alle vragen over scholing en de groei van je personeel.

Scholing en ontwikkeling zijn tegenwoordig heel belangrijk. Werknemers moeten zich blijven ontwikkelen, en werkgevers moeten ervoor zorgen dat hun team up-to-date blijft. Samen met onze partner Leerwerkloket, is het WSP Noordoost-Brabant dé plek voor al jouw vragen over scholing en ontwikkeling.

 

Antwoord op jouw vragen over (om)scholing

Heb je plannen om je huidige of toekomstige medewerkers op te leiden en hen klaar te maken voor hun rol binnen jouw organisatie? Of zijn er vacatures die moeilijk in te vullen zijn? Het opleiden van je personeel zorgt voor de ideale kandidaat voor een functie. Het WSP helpt je bij alle vragen rondom (om)scholing. Onze deskundigen zijn er om jou te helpen, van capaciteitstests en (loopbaan)advies tot mogelijkheden voor opleiding.

Wil je jouw werknemers aanmoedigen om een opleiding te volgen, maar wil je eerst hun interesses, capaciteiten en niveau weten? Hier komt onze partner, Leerwerkloket Noordoost-Brabant, om de hoek kijken. Ze helpen met interessetests, capaciteitstests, niveautests en andere tests die gerelateerd zijn aan het werk. Op basis daarvan koppelen ze je aan bestaand aanbod of maken ze – indien gewenst - een ontwikkeltraject op maat.

Wil je meer weten? Neem contact op

Wanneer je nieuwe medewerkers overweegt aan te nemen, wil je zeker zijn dat ze aan de vereisten voldoen. Hoeveel uur willen ze werken? Hebben ze de juiste rijbewijzen en certificaten? Is werken in ploegendienst een optie? We zorgen ervoor dat deze vragen (en andere relevante vragen) vooraf gesteld worden. Vervolgens komen we met een concreet advies over wat een medewerker nodig heeft om jouw perfecte match te zijn.

Meer weten? Neem contact op

De wereld beweegt snel. Banen veranderen of verdwijnen. Stilstand is achteruitgang. Continue ontwikkeling is noodzakelijk. Voor maatwerk ontwikkeladvies kun je bij veel organisaties terecht. Maar welke zijn dat dan precies? En wat is verstandig om te doen? Het WSP is een platform waar je gratis wordt geholpen bij het vinden van de juiste richting. Voor zowel jezelf als voor je werknemers. Loopbaanadvies in begrijpelijke taal!

Meer info

Zoek je een oplossing voor je personeelstekort? Wil je kandidaten het vak leren in de praktijk? Bij ons kun je personeel opleiden. Hierbij word je begeleid door een ervaren adviseur. Na het traject ontvangt de kandidaat een verklaring, certificaat of diploma, en heb je een waardevolle (nieuwe) werknemer voor je bedrijf. Maatwerk voor zowel werkgever als werknemer!

Ontdek onze leerwerktrajecten

Help jij mensen met een arbeidsbeperking aan het werk? De Harrie Helpt-training is een gratis tweedaagse training die de deelnemer opleidt tot de ideale collega van iemand met een arbeidsbeperking.

Meer info

 

Wil je meer weten over het opleiden van personeel?

Heb je concrete vragen of wil je weten hoe we jou kunnen helpen bij het opleiden van je personeel? We helpen je graag. Onze diensten zijn gratis. Neem contact met ons op voor meer informatie en ontdek de mogelijkheden. Neem ook eens een kijkje bij de succesverhalen van werkgevers die je zijn voorgegaan.

Neem contact op

 

Graag advies?
Wij helpen je!

Bel (085) 13 04 062

Of laat je gegevens achter en dan nemen we contact met je op.

 

Top