Personeel opleiden

Het Werkgeversservicepunt Noordoost-Brabant is hét centrale punt voor al jouw vraagstukken met betrekking tot scholing en ontwikkeling van jouw personeel.

Scholing en ontwikkeling is belangrijker dan ooit tevoren. Werknemers moeten zichzelf continu blijven ontwikkelen en ook werkgevers moeten ervoor zorgen dat hun personeel up-to-date blijft. Het Werkgeversservicepunt Noordoost-Brabant is hét centrale punt voor al jouw vraagstukken met betrekking tot scholing en ontwikkeling.

 

Vraagstukken rondom (om)scholing

Wil je jouw huidige of potentiële werknemers opleiden en hen klaarstomen voor werk binnen jouw organisatie? Of heb je vacatures die je maar moeilijk vervuld krijgt? Door personeel op te leiden creëer je de perfecte kandidaat voor een functie. Het WSP begeleidt je graag bij al je vraagstukken rondom (om)scholing. Onze ervaren consulenten helpen je graag verder. Van het afnemen van een capaciteitentest tot certificeren en van (loopbaan)advies tot diplomeren.

 

Onze mogelijkheden

Bij het WSP kun je terecht voor uiteenlopende vragen over opleiden.

Het Leerwerkpunt neemt graag testen voor je af. Het kan gaan om interessetesten, capaciteitentesten, niveautesten en werkgerelateerde testen. Op die manier ontdekken we de interesses, capaciteiten en het niveau van jouw (potentiële) werknemers. Op basis daarvan kunnen we een ontwikkeltraject op maat opstellen.

Meer weten? Neem contact op

Wanneer je een mogelijke werknemer in dienst neemt, wil je natuurlijk zeker weten dat hij of zij aan de juiste eisen voldoet. Hoeveel uur wil een persoon werken? Heeft een persoon het juiste rijbewijs en de juiste certificaten in bezit? Is werken in ploegendienst voor hem of haar mogelijk? Wij zorgen ervoor dat deze (en andere relevante vragen) vooraf al gesteld zijn. Daarna komen we met een concreet advies van wat een werknemer nog nodig heeft om voor jouw bedrijf de perfecte match te zijn.

Meer weten? Neem contact op

De wereld draait in een rap tempo. Banen veranderen of verdwijnen. Stilstaan is achteruitgaan. Continue ontwikkeling is een must. Voor ontwikkeladvies op maat kun je terecht bij veel organisaties en op talloze plekken. Maar waar zitten die dan? En wat is slim om te doen? Het WSP bied je graag een platform waar je kosteloos geholpen wordt in het vinden van het juiste pad. Voor jezelf of voor jouw werknemers. Loopbaanadvies in een makkelijk jasje!

Meer info

Wil je een oplossing voor jouw personeelstekort? En wil je kandidaten het vak in de praktijk leren? Met het WSP Leerwerkpunt kun je personeel opleiden. Je wordt daarbij ondersteund door een ervaren adviseur. Aan het eind van het traject ontvangt de kandidaat een praktijkverklaring, certificaat of MBO-diploma en heb je een waardevolle (nieuwe) werknemer voor jouw bedrijf. Maatwerk voor zowel de werkgever als de werknemer!

Bekijk onze leerwerktrajecten

 

Meer informatie over personeel opleiden?

Heb je een concrete vraag of wil je meer weten over wat we voor jou kunnen betekenen op het gebied van personeel opleiden? Wij helpen je graag. Onze dienstverlening is kosteloos. Neem contact met ons op voor meer informatie en ontdek de mogelijkheden. Lees ook de succesverhalen van ondernemers die jou voorgingen.

Neem contact op

 

Graag advies?
We helpen je graag!

Bel (085) 13 04 062

Of laat je gegevens achter en dan nemen we contact met je op.

 

Top