Onze dienstverlening

Het WSP Noordoost-Brabant adviseert en ondersteunt je kosteloos bij personeelsvraagstukken. Of je nu vragen hebt over werving & selectie, het opleiden en omscholen van personeel, subsidies, wet- en regelgeving of andere personele kwesties. Wij helpen werkgevers vooruit.

Personeel vinden

Ben je op zoek naar personeel? Wij nemen kosteloos je werving & selectie uit handen.

Lees meer

Subsidies en regelingen

Maak gebruik van aantrekkelijke financiële voordelen voor werkgevers.

Lees meer

Sociaal ondernemen

Ontdek de mogelijkheden om MVO en sociaal ondernemen in te vullen.

Lees meer

Personeel opleiden

Wil je meer weten over (om)scholing van jouw personeel? Of wil je direct aan de slag met een maatwerk traject?

Lees meer

Actualiteiten

Blijf op de hoogte van regionale en landelijke ontwikkelingen, zoals nieuwe wet- en regelgeving en subsidies.

Lees meer

Met de hulp van het WSP raak je als werkgever de weg niet kwijt tussen alle instanties, loketten en organisaties. Vanuit onze kennis van aanbod van werkzoekenden, arbeidsmarkt, werving en selectie, regelgeving en subsidies pakken wij jouw personeelsvraagstukken snel en met goed resultaat op. Eén aanspreekpunt voor al jouw personeelsvragen. Wel zo makkelijk, toch?

 

Eén aanspreekpunt voor al je personeelsvragen

Bij het WSP krijg je een accountmanager als adviseur toegewezen. Dit is jouw vaste aanspreekpunt. Of je nu vragen hebt over instroom, scholing, uitstroom, subsidies of andere personele vraagstukken: jouw adviseur geeft je het antwoord of wijst je de weg naar de juiste specialist.

 

Onze dienstverlening

Neem je iemand met een arbeidsbeperking of een werkzoekende met een uitkering in dienst? Of investeer jij actief in de leercultuur van jouw bedrijf? Dan kun je wellicht gebruikmaken van een aantal aantrekkelijke financiële voordelen. Jouw persoonlijke adviseur van het WSP kan je precies vertellen voor welke van onderstaande regelingen je in aanmerking komt.

Meer informatie

Zoek je naar mogelijkheden om maatschappelijk verantwoord (MVO) en sociaal ondernemen in te vullen? Maak dan gebruik van de kennis en mogelijkheden van het Werkgeversservicepunt Noordoost-Brabant. We helpen je graag bij de ontwikkeling van een passend sociaal en duurzaam personeelsbeleid.

Meer informatie

Wil je jouw huidige of potentiële werknemers opleiden en hen klaarstomen voor werk binnen jouw organisatie? Of heb je vacatures die je maar moeilijk vervuld krijgt? Door personeel op te leiden creëer je de perfecte kandidaat voor een functie. Het WSP Noordoost-Brabant begeleidt je graag bij al je vraagstukken rondom (om)scholing.

Meer informatie

Blijf op de hoogte van regionale en landelijke ontwikkelingen, zoals nieuwe wet- en regelgeving en subsidies. Ook delen we graag inspirerende succesverhalen en inhoudelijke blogs over personeelsvraagstukken met je. Bovendien organiseren we regelmatig interessante events, webinars of workshops over relevante werkgeversthema's.

Naar actueel

 

Neem contact op

Top