Onze dienstverlening

Het WSP Noordoost-Brabant adviseert en ondersteunt je gratis bij personeelsvragen. Of het nu gaat om werving & selectie, scholing van personeel, subsidies, wet- en regelgeving of andere personele uitdagingen. Wij helpen je vooruit!

Personeel nodig

Ben je hard op zoek naar personeel? Laat ons kosteloos de werving & selectie voor je oppakken.

Lees meer

Subsidies en regelingen

Ontdek aantrekkelijke financiële voordelen voor werkgevers.

Lees meer

Iedereen een kans

Ontdek de mogelijkheden voor maatschappelijk verantwoord en sociaal ondernemen.

Lees meer

Personeel (bij)scholen

Wil je meer weten over het opleiden of bijscholen van jouw personeel? Ga direct aan de slag met een op maat gemaakt programma.

Lees meer

Actueel

We houden je op de hoogte van regionale en landelijke ontwikkelingen, zoals nieuwe wet- en regelgeving en subsidiemogelijkheden.

Lees meer

Met de hulp van het WSP raak je als werkgever de weg niet kwijt tussen alle instanties, loketten en organisaties. Vanuit onze kennis van aanbod van werkzoekenden, arbeidsmarkt, werving en selectie, regelgeving en subsidies pakken wij jouw personeelsvragen snel en met goed resultaat op. Eén aanspreekpunt voor al jouw vragen. Wel zo makkelijk, toch?

 

Eén aanspreekpunt voor al je personeelsvragen

Bij het WSP word je gekoppeld aan een accountmanager; jouw persoonlijke adviseur. Of je nu vragen hebt over instroom, scholing, uitstroom, subsidies of sociaal ondernemen, jouw adviseur geeft je het antwoord of wijst je de weg naar de juiste specialist.

 

Onze dienstverlening

Neem je iemand met een arbeidsbeperking of uitkering in dienst? Of investeer je actief in de leercultuur van je bedrijf? Dan kom je mogelijk in aanmerking voor interessante subsidies en financiële regelingen. Jouw persoonlijke adviseur van het WSP vertelt je er graag over.

Meer informatie

Wil je invulling geven aan maatschappelijk verantwoord (MVO) en sociaal ondernemen? Profiteer van de kennis en mogelijkheden van het Werkgeversservicepunt Noordoost-Brabant. We staan klaar om je te helpen bij het ontwikkelen van een gepast sociaal en duurzaam personeelsbeleid.

Meer informatie

Of je nu je huidige medewerkers wilt bijscholen of potentiële werknemers wil voorbereiden voor een functie binnen jouw organisatie: door hen op te leiden creëer je de perfecte kandidaat. Het WSP Noordoost-Brabant is er om je te begeleiden bij al je vragen over (om)scholing.

Meer informatie

Blijf op de hoogte van regionale en landelijke ontwikkelingen, zoals nieuwe wet- en regelgeving en subsidiemogelijkheden. We delen graag inspirerende succesverhalen en informatieve blogs over personeelszaken. Bovendien organiseren we regelmatig boeiende evenementen, webinars en workshops over relevante onderwerpen voor werkgevers.

Naar actueel

 

Neem contact op

Top