Over ons

Het Werkgeversservicepunt (WSP) Noordoost-Brabant helpt werkgevers kosteloos met personeelsvraagstukken. Van werving & selectie tot subsidies, het opleiden van personeel en wet- en regelgeving.

Werkgeversservicepunt Noordoost-Brabant is hét aanspreekpunt voor vragen over personeel, arbeidsmarkt, regelgeving en subsidies. Wij bieden kosteloos advies en ondersteuning voor werkgevers in de regio.

Neem contact op

Eén aanspreekpunt

Wij bundelen binnen één loket de diensten en regelingen van alle betrokken partners bij de arbeidsmarkt van Noordoost-Brabant. Zo raak je de weg niet kwijt tussen alle instanties. Vanuit onze kennis van aanbod van werkzoekenden, arbeidsmarkt, werving en selectie, regelgeving en subsidies pakken wij jouw personeelsvraagstukken snel en met goed resultaat op. Eén aanspreekpunt voor al jouw personeelsvragen. Wel zo makkelijk, toch?

 

Juiste persoon, juiste plek

De juiste persoon op de juiste plek. Dat is waar we samen naar streven. Wij geloven in talenten én mogelijkheden van mensen. Dat is bij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt niet anders. Samen ontwikkelen we de arbeidsmarkt en gaan we in het grootste werkzoekendenbestand van Noordoost-Brabant op zoek naar de juiste kandidaat. Jij kunt bouwen op de deskundige én kosteloze service van één vast contactpersoon met kennis van de regionale arbeidsmarkt én alle interessante subsidies en regelingen. Ben je ook overtuigd van onze meerwaarde?

 

Neem contact op 

 

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Neem je iemand met een arbeidsbeperking of een werkzoekende met een uitkering in dienst? Of investeer jij actief in de leercultuur van jouw bedrijf? Dan kun je wellicht gebruikmaken van een aantal aantrekkelijke financiële voordelen. Jouw persoonlijke adviseur van het WSP kan je precies vertellen voor welke van onderstaande regelingen je in aanmerking komt.

Meer informatie

Zoek je naar mogelijkheden om maatschappelijk verantwoord (MVO) en sociaal ondernemen in te vullen? Maak dan gebruik van de kennis en mogelijkheden van het Werkgeversservicepunt Noordoost-Brabant. We helpen je graag bij de ontwikkeling van een passend sociaal en duurzaam personeelsbeleid.

Meer informatie

Wil je jouw huidige of potentiële werknemers opleiden en hen klaarstomen voor werk binnen jouw organisatie? Of heb je vacatures die je maar moeilijk vervuld krijgt? Door personeel op te leiden creëer je de perfecte kandidaat voor een functie. Het WSP Noordoost-Brabant begeleidt je graag bij al je vraagstukken rondom (om)scholing.

Meer informatie

Blijf op de hoogte van regionale en landelijke ontwikkelingen, zoals nieuwe wet- en regelgeving en subsidies. Ook delen we graag inspirerende succesverhalen en inhoudelijke blogs over personeelsvraagstukken met je. Bovendien organiseren we regelmatig interessante events, webinars of workshops over relevante werkgeversthema's.

Naar actueel

Top