Over ons

Wij staan klaar om jou kosteloos te helpen bij vraagstukken over personeel. Van werving & selectie tot subsidies en van het opleiden van medewerkers tot de complexe wereld van wet- en regelgeving.

Werkgeversservicepunt Noordoost-Brabant: jouw partner in personeelsvraagstukken, arbeidsmarkt, regelgeving en subsidies. Wij voorzien jou en andere werkgevers in de regio graag van advies en ondersteuning.

Neem contact op

Eén aanspreekpunt

Bij ons vind je alle diensten en regelingen van betrokken partners op één plek. Zo raak je de weg niet kwijt tussen alle instanties. Vanuit onze kennis van aanbod van werkzoekenden, arbeidsmarkt, werving en selectie, regelgeving en subsidies pakken wij jouw personeelsvraagstukken snel en met goed resultaat op. Eén aanspreekpunt voor al jouw personeelsvragen. Wel zo makkelijk, toch?

 

De juiste match

De juiste persoon op de juiste plek. Dat is ons doel. Wij geloven in talenten én mogelijkheden van mensen. Dat is bij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt niet anders. Samen ontwikkelen we de arbeidsmarkt en doorzoeken we het uitgebreide bestand van werkzoekenden in Noordoost-Brabant om de perfecte kandidaat te vinden. Je kunt bouwen op onze deskundige en gratis service.  Via één vast contactpersoon inzicht in de regionale arbeidsmarkt én alle relevante subsidies en regelingen. Ben je ook overtuigd van onze meerwaarde?

 

Neem contact op met ons 

 

Hoe kunnen wij jou helpen?

Neem je iemand met een arbeidsbeperking of uitkering in dienst? Of investeer je actief in de leercultuur van je bedrijf? Dan kom je mogelijk in aanmerking voor interessante subsidies en financiële regelingen. Jouw persoonlijke adviseur van het WSP vertelt je er graag over.

Meer informatie

Wil je invulling geven aan maatschappelijk verantwoord (MVO) en sociaal ondernemen? Profiteer van de kennis en mogelijkheden van het Werkgeversservicepunt Noordoost-Brabant. We staan klaar om je te helpen bij het ontwikkelen van een gepast sociaal en duurzaam personeelsbeleid.

Meer informatie

Of je nu je huidige medewerkers wilt bijscholen of potentiële werknemers wil voorbereiden voor een functie binnen jouw organisatie: door hen op te leiden creëer je de perfecte kandidaat. Het WSP Noordoost-Brabant is er om je te begeleiden bij al je vragen over (om)scholing.

Meer informatie

Blijf op de hoogte van regionale en landelijke ontwikkelingen, zoals nieuwe wet- en regelgeving en subsidiemogelijkheden. We delen graag inspirerende succesverhalen en informatieve blogs over personeelszaken. Bovendien organiseren we regelmatig boeiende evenementen, webinars en workshops over relevante onderwerpen voor werkgevers.

Naar actueel

Top