Over ons

Het Werkgeversservicepunt (WSP) Noordoost-Brabant helpt werkgevers kosteloos met personeelsvraagstukken. Van werving & selectie tot subsidies, het opleiden van personeel en wet- en regelgeving.

Werkgeversservicepunt Noordoost-Brabant is hét aanspreekpunt voor vragen over personeel, arbeidsmarkt, regelgeving en subsidies. Wij bieden kosteloos advies en ondersteuning voor werkgevers in de regio.

Neem contact op

Eén aanspreekpunt

Wij bundelen binnen één loket de diensten en regelingen van alle betrokken partners bij de arbeidsmarkt van Noordoost-Brabant. Zo raak je de weg niet kwijt tussen alle instanties. Vanuit onze kennis van aanbod van werkzoekenden, arbeidsmarkt, werving en selectie, regelgeving en subsidies pakken wij jouw personeelsvraagstukken snel en met goed resultaat op. Eén aanspreekpunt voor al jouw personeelsvragen. Wel zo makkelijk, toch?

 

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Neem contact op 

 

Juiste persoon, juiste plek

De juiste persoon op de juiste plek. Dat is waar we samen naar streven. Wij geloven in talenten én mogelijkheden van mensen. Dat is bij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt niet anders. Samen ontwikkelen we de arbeidsmarkt en gaan we in het grootste werkzoekendenbestand van Noordoost-Brabant op zoek naar de juiste kandidaat. Jij kunt bouwen op de deskundige én kosteloze service van één vast contactpersoon met kennis van de regionale arbeidsmarkt én alle interessante subsidies en regelingen. Ben je ook overtuigd van onze meerwaarde?

 

Extra dienstverlening

Naast onze reguliere dienstverlening, bieden we ook extra dienstverlening voor betrokkenen bij de arbeidsmarktregio Noordoost-Brabant. Op deze manier kunnen we zoveel mogelijk doelgroepen bedienen en samen de arbeidsmarkt toegankelijk maken voor iedereen!

Meer over onze extra dienstverlening 

Top