WSPNOB

Agenda

Design Thinking Workshops

Wilt u als ondernemer meer zekerheid in deze onzekere periode? Een concreet actieplan voor uw bedrijf? Ervaringen uitwisselen en kennisdelen met andere ondernemers in de regio?  Schrijf u dan gratis in voor één van onze Design Thinking Workshops! In een online sessie van 3 uur leert u alles over de basisprincipes van Design Thinking en krijgt u handvaten voor de toekomst van uw bedrijf.

Design Thinking Workshops in 2021

We organiseren Design Thinking workshops op de volgende datums:

  • 18 februari | 14:00 – 17:00 uur
  • 18 maart | 14:00 – 17:00 uur

Kunt u deze data niet maar wilt u wel graag een Design Thinking Workshop bijwonen? Meld u dan toch aan via het aanmeldformulier door voor de optie ‘Ik word graag op de hoogte gehouden van nieuwe Design Thinking Workshops’ – te kiezen. U hoort dan van ons zodra nieuwe datums bekend zijn.

Aanmelden

Aanmelden voor de Design Thinking Workshops kan via onze aanmeldpagina. Wees er snel bij, er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar!

Aanmelden >

Het succesverhaal van Buro voor Fysieke Arbeid

Van Design Thinking Workshop naar gloednieuw bedrijfsconcept

Marc de Vries – mede-eigenaar van Buro voor Fysieke Arbeid – deed afgelopen zomer mee aan een van onze Design Thinking Workshops. En met succes: “Welke inzichten de Design Thinking Workshop me heeft opgeleverd? Dat je vanuit zomaar wat gedachtes tot een briljant concreet idee kan komen! Dat is de kracht van brainstormen en inhaken op elkaars ideeën. Samen kom je tot nieuwe inzichten. Aan het einde van de sessie was er een gloednieuw bedrijfsconcept geboren, we gaan een nieuwe dienst aanbieden bij ons bedrijf. Ik heb weer alle vertrouwen in de toekomst!” Lees hier meer over het succesverhaal!

Blijf op de hoogte

Nieuwsbrief

    Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens per vier weken nieuws over subsidieregelingen, tips, en best-practises voor werkgevers in Noordoost-Brabant.