Design Thinking Workshops

Speelt u met een complex vraagstuk binnen uw organisatie? En wilt u een concreet actieplan om dit vraagstuk op te lossen? Meld u aan voor één van onze Design Thinking Workshops!

 

Design Thinking is een methode om op een praktische en creatieve manier problemen op te lossen. Met Design Thinking helpt u uw organisatie écht verder, met frisse ideeën en een concreet actieplan. Op 19 april en 20 mei 2021 organiseren Talentvol, AANtWERK en het Werkgeversservicepunt Noordoost-Brabant weer kosteloze Design Thinking Workshops voor werkgevers en HR-managers in de regio.

 

Wat levert de online workshop u op?

  • Een concreet actieplan voor uw bedrijf
  • Ervaringen uitwisselen met andere werkgevers & HR-managers
  • Heel veel kennis, inspiratie en creativiteit
  • Inzicht in de basisprincipes van Design Thinking

 

Wat doen we tijdens de workshop?

In een online workshop van 3 uur behandelen we de complexe vraagstukken van alle deelnemers van de Design Thinking Workshop. Expert Anne-Marie Sweep loodst u tijdens de workshop door alle stappen van het zogenoemde ‘design thinken’. Erg leerzaam en bovendien een mooi moment om ervaringen uit te wisselen en kennis te delen met werkgevers en HR-managers uit de regio.

 

Praktische info

Data:                    21 juni van 09:30 – 12:30 | 2 juli van 14:00 – 17:00
Locatie:               Online, via ZOOM
Trainer:               Anne-Marie Sweep

Let op: er zijn slechts 7 plaatsen per workshop, dus wees er snel bij. 

 

Aanmelden

Aanmelden voor de Design Thinking Workshops kan via onze aanmeldpagina. Wees er snel bij, er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar!

Aanmelden >

Top