Grootste event voor zzp’ers in Noordoost-Brabant

De kabinetsplannen staan even ‘on hold’ – maar dat betekent niet dat zelfstandigen achterover kunnen leunen. Want de richting die het kabinet had uitgezet, was niet persé zzp-vriendelijk. Wat ga jij als zzp’er DOEN om daar het hoofd aan te bieden? Mopper je? Ga je terug in loondienst? Of zet je stappen naar een robuuste onderneming? Het BOOST event van onze partner zzp NOB BOOST inspireert en motiveert je om je onderneming verder te ontwikkelen.

Info & aanmelden

 

 

Keynote speakers: Bas Nijhuis en Cristel van de Ven

Bas Nijhuis

De in Enschede geboren Bas begon op zijn vijftiende al met fluiten bij de amateurs. In 2005 floot hij zijn in eerste wedstrijd in het betaalde voetbal. Al snel wordt hij één van de topscheidsrechters van Nederland. Vanaf het jaar 2011 fluit hij ook in de Champions League. Naast scheidsrechter is Bas ook ondernemer. Bas is in het bezit van twee bakkerijen. Maar ook voor die tijd was hij al ondernemer, toen in zijn eigen slagerij. Hij neemt jullie mee in het ondernemerschap dat soms een ‘pittige en hectische wedstrijd’ kan zijn. Scheidsrechter en ondernemer liggen niet ver uit elkaar. Zijn leus op het veld is vaak ‘niet zeiken, maar voetballen’. Juist op de werkvloer ‘niet zeiken, maar ondernemen!’

 

 

 

Cristel van de Ven

Cristel van de Ven onderzoekt, schrijft en adviseert organisaties over werk van betekenis. Thema’s als ondernemerschap, werkgeluk, duurzame inzetbaarheid, dialoog, maatwerk en leiderschap komen hierbij aan bod. Cristel geeft lezingen, doceert bij verschillende universiteiten en business schools en begeleidt strategische sessies van managementteams. Naast directeur-eigenaar Factor Vijf BV is ze lid van de SER namens Netwerk Zelfstandig Ondernemers, voorzitter Vereniging Zelfstandigen Nederland (VZN),  Voorzitter Raad van Toezicht Blik op Werk en Voorzitter Raad van Toezicht Kennisplatform CROW.

Naast deze keynote speakers zijn er twee workshoprondes waarbij je meer te weten kunt komen over o.a. leadgeneratie, het creëren van een krachtige leefstijl en het inrichten van online campagnes. Meld je vandaag nog aan voor 1 van de workshops.

Direct aanmelden

 

Praktische informatie

Datum: 10 oktober 2023
Tijd: 16:00 – 21:00 uur
Locatie: ’t Spectrum, Schijndel

16:00-17:00u | Inloop & buffet
17:00-18:00u | Opening door Frank Pijnenburg en Arent van Dijk
17:30-18:00u | Interview met keynote speakers Cristel van de Ven (VZN) en Bas Nijhuis
18:00-19:00u | Ronde 1 workshops (inclusief wisselen)
19:00-19:45u | Ronde 2 workshops
19.45-21:00u | Borrel en einde

Het event wordt georganiseerd door zzp NOB BOOST in samenwerking met StartUp Meierijstad.

Top