Inspiratie-event ‘Jongeren op de werkvloer’

Nieuwsgierig zijn is een superkracht. Zonder oordeel kijken en nieuwe wegen inslaan. Ook bij het aannemen van nieuw personeel kan dit je veel brengen. Heb je er bijvoorbeeld ooit aan gedacht om jongeren in dienst te nemen? Jongeren zijn energiek en leergierig en daarmee een fijne toevoeging aan jouw team. Al hebben ze soms een steuntje in de rug nodig. Tijdens het inspiratie-event op 14 november ervaar je wat jongeren te bieden hebben én leer je hoe je je nieuwsgierigheid kunt trainen.

 

Volg je nieuwsgierigheid

Op 14 november zijn we te gast bij bouwbedrijf Orly & Endevoets in ‘s-Hertogenbosch. We prikkelen graag je nieuwsgierigheid en nemen je mee door een vol programma. Met natuurlijk in de hoofdrol: jongeren. Zie met eigen ogen hoe jongeren aan het werk zijn in het magazijn of op de steigers. De jongeren en hun begeleiders laten zien hoe het werkt! Daarnaast leer je hoe je je nieuwsgierigheid kunt trainen. Jason Fredrick van Eunen van Nieuwsgierig Denken! komt spreken en opent je ogen. Ook is er genoeg mogelijkheid om in contact te komen met andere werkgevers, accountmanagers en natuurlijk jongeren. Leuk detail: ook de catering is in handen van jongeren van Praktijkschool de Rijzert.

 

Praktische informatie

Datum: Dinsdag 14 november 2023
Tijdstip: 14:45 – 17:30 uur
Locatie: Rietwaard 32, ‘s-Hertogenbosch

Aanmelden is kosteloos, maar let op: er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

 

Meld je nu aan

Meld je aan door onderstaande aanmeldformulier in te vullen. Je ontvangt een bevestiging per mail. Op een later moment delen we meer informatie met je en sturen we een herinnering.

De aanmelding is gesloten.

Top