WSPNOB

Agenda

Koffietijd ☕ met Hoppenbrouwers Techniek & Jeroen Bosch Ziekenhuis

Elke eerste dinsdag van de maand organiseert het Werkgeversservicepunt Noordoost-Brabant online sessies met twee werkgevers uit verschillende branches. Onder de noemer ‘Koffietijd’ kunnen werkzoekenden en werkgevers elkaar online ontmoeten. 

Op 6 april vindt de eerstvolgende Koffietijd plaats, met deze keer: Hoppenbrouwers Techniek & Jeroen Bosch Ziekenhuis.

Hoe werkt het?

De Koffietijd-sessies vinden plaats via ZOOM. Werkzoekenden kunnen zich via deze pagina aanmelden voor één of beide sessies. Tijdens de sessie presenteert de werkgever zich en vertelt over de branche, het bedrijf en de beschikbare vacatures. Een mooie manier voor de werkgever om zichzelf te presenteren. De werkzoekende kan de werkgever vervolgens het hemd van het lijf vragen. Is er een match? Dan kunnen werkgever en werkzoekende na de Koffietijd-sessie contact met elkaar opnemen voor de vervolgstappen.

Praktische informatie

Datum: 6 april 2021
Tijd: 

  • 10:30 – 11:30 | Hoppenbrouwers Techniek
  • 12:30 – 13:30 | Jeroen Bosch Ziekenhuis

Waar: online, via ZOOM

Aanmelden als werkzoekende

Bent u werkzoekende en wil je je aanmelden voor een Koffietijd-sessie naar keuze?

Aanmelden voor Koffietijd-sessie als werkzoekende >

Aanmelden als werkgever

Bent u werkgever en wilt u uw bedrijf en vacatures onder de aandacht brengen bij werkzoekenden in de regio? Meld u aan voor de Koffietijd-sessies, dan zetten we u op wachtlijst!

Aanmelden voor Koffietijd-sessie als werkgever >

Blijf op de hoogte

Nieuwsbrief

    Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens per vier weken nieuws over subsidieregelingen, tips, en best-practises voor werkgevers in Noordoost-Brabant.