WSPNOB

Personeel opleiden: het Leerwerkpunt

Voor aanpakkers van groeikansen

Scholing en ontwikkeling is belangrijker dan ooit. Werknemers moeten zichzelf continu blijven ontwikkelen en ook werkgevers moeten ervoor zorgen dat hun personeel up-to-date blijft. Ons Leerwerkpunt – onderdeel van het Werkgeversservicepunt Noordoost-Brabant – is hét centrale punt voor al uw vraagstukken met betrekking tot scholing en ontwikkeling. Of u nu een werkgever bent die (potentiële) werknemers wil opleiden of een werknemer die zich wil (om)scholen in een bepaald vakgebied: bij ons kunt u terecht voor advies op maat.

Leerwerkpunt voor werkgevers

Wilt u uw huidige of potentiële werknemers opleiden en hen klaarstomen voor werk binnen uw organisatie? Of heeft u vacatures die u maar moeilijk vervuld krijgt? Door personeel op te leiden creëert u de perfecte kandidaat voor een functie. Het Leerwerkpunt begeleidt u graag bij al uw vraagstukken rondom (om)scholing. Onze ervaren consulenten helpen u graag verder. Van het afnemen van een capaciteitentest tot certificeren en van (loopbaan)advies tot diplomeren.

Bent u werknemer en wilt u uzelf laten (om)scholen in een bepaald vakgebied? Kijk dan even hier.

Neem contact op >

De mogelijkheden van het Leerwerkpunt

Bij het Leerwerkpunt kunt u terecht voor uiteenlopende vragen over opleiden:


Testen

Het Leerwerkpunt neemt graag testen voor u af. Het kan gaan om interessetesten, capaciteitentesten, niveautesten en werkgerelateerde testen. Op die manier ontdekken we de interesses, capaciteiten en het niveau van uw (potentiële) werknemers. Op basis daarvan kunnen we een ontwikkeltraject op maat opstellen.


Screening

Wanneer u een mogelijke werknemer in dienst neemt, wilt u natuurlijk zeker weten dat hij of zij aan de juiste eisen voldoet. Hoeveel uur wil een persoon werken? Heeft een persoon het juiste rijbewijs en de juiste certificaten in bezit? Is werken in ploegendienst voor hem of haar mogelijk? Wij zorgen ervoor dat deze (en andere relevante vragen) vooraf al gesteld zijn. En komen daarna met een concreet advies van wat een werknemer nog nodig heeft om voor uw bedrijf perfect passend te zijn.


Loopbaanadvies

De wereld draait in een rap tempo. Banen veranderen of verdwijnen. Stilstaan is achteruitgaan. Continue ontwikkeling is een must. Voor ontwikkeladvies op maat kunt u terecht bij enorm veel organisaties en op talloze plekken. Maar waar zitten die dan? En wat is slim om te doen? Het WSP biedt u graag een platform waar u kosteloos geholpen wordt in het vinden van het juiste pad. Voor uzelf of voor uw werknemers. Loopbaanadvies in een makkelijk jasje! Meer informatie.


Leerwerktrajecten

Wilt u een oplossing voor uw personeelstekort? Met het WSP Leerwerkpunt kunt u personeel opleiden doormiddel van leerwerktrajecten op maat. Dit kan gaan om MBO Praktijkverklaren, MBO 2, 3 of 4 niveau. U wordt daarbij ondersteund door een ervaren accountmanager. Aan het eind van het traject ontvangt de kandidaat een praktijkverklaring, certificaat of diploma en heeft u een waardevolle (nieuwe) werknemer voor uw bedrijf. Maatwerk voor zowel de werkgever als de werknemer!


Stageplekken voor jongeren

Wilt u maatschappelijk ondernemen? Denk dan ook eens aan praktisch opgeleide jongeren. Jongeren vanuit het Voortgezet Speciaal Onderwijs, Praktijkonderwijs en Entree-opleidingen zijn altijd op zoek naar een stageplaats, leerwerkplek of dé baan die bij hun competenties past. Een goede oplossing voor uw personeelstekort!

Meer informatie >

Meer informatie over personeel opleiden?

Heeft u een concrete vraag of wilt u meer weten over wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van personeel opleiden? Wij helpen u graag. Onze dienstverlening is kosteloos. Neem contact met ons op voor meer informatie en ontdek de mogelijkheden. Lees ook de succesverhalen van ondernemers die u voorgingen.

Neem contact op >

Onze accountmanagers

Evelijne van den Langenberg

evelijne.langenberg@uwv.nl

06-29359053

Marcel van Drunen

mdrunen@ibn.nl

06-18308711

Corina Kersten

ckersten@ibn.nl

06-18308423

Gerrit Timmerman

gtimmerman@ibn.nl

06-18308528

Jacqueline Musters

jmusters@wsd-groep.nl

06-10986180

Annelies Heijboer-Los

a.los@s-hertogenbosch.nl

06-11924750

Yvonne van Laarhoven

y.van.laarhoven@vught.nl

06-51594176

Caroline Schemering Reelfs

c.schemering@s-hertogenbosch.nl

06-53842258

Marcel van Ras

mras@ibn.nl

06-18308425

Esther van den Boomen

esther.vandenboomen@uwv.nl

06-21142045

Marten Hubregtse

m.hubregtse@oss.nl

06-46866699

Dimphy van der Zanden

dimphy.vanderzanden@cgm.nl

06-57146749

Jeroen van der Harst

jeroen.vanderharst@uwv.nl

06-11584532

Marlon Derks van de Ven

marlon.derks@uwv.nl

06-46810235

Blijf op de hoogte

Nieuwsbrief

    Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens per vier weken nieuws over subsidieregelingen, tips, en best-practises voor werkgevers in Noordoost-Brabant.