Subsidie voor duurzame inzetbaarheid

Aan de slag met duurzame inzetbaarheid? Noordoost Brabant Werkt en SOL helpen en begeleiden werkgevers daarbij! Met subsidievouchers met een maximale waarde van € 10.000 per bedrijf kun ook jij direct aan de slag met de duurzame inzetbaarheid van jouw personeel.

 

Waarom aan de slag met duurzame inzetbaarheid?

Ook jij wil als werkgever het beste uit je mensen halen. Het verder professionaliseren van je personeelsbeleid gericht op duurzame inzetbaarheid draagt daar aan bij. Bijvoorbeeld door het invoeren van een moderne gesprekscyclus, trainingen voor leidinggevenden of met een eigen medewerkersapplicatie. Of misschien heb je nog geen beleid gericht op duurzame inzetbaarheid en wil je dat – met draagvlak van werknemers – invoeren en een gezonde en aantrekkelijke werkomgeving creëren. Ook andere uitdagingen en suggesties die bijdragen aan het behouden en duurzaam inzetbaar houden van jouw werknemers zijn bespreekbaar.

 

Praktische informatie

Wanneer je als bedrijf uit Noordoost-Brabant wilt investeren in een duurzaam inzetbaarheidsbeleid voor jouw medewerkers, mag je gebruik maken van regionale vouchers.  Het gaat dus om een subsidie van maximaal 10.000 euro per bedrijf. De eigen bijdrage is daarbij slechts 25% en de administratie en verantwoording wordt geheel verzorgd. De afgelopen jaren zijn al meer dan 100 werkgevers in de regio met deze praktische aanpak gericht op de uitdagingen van ondernemers geholpen.met een vrijblijvend gesprek, advies en begeleiding.

Meer weten? Ga naar www.duurzaaminzetbaar-nob.nl en claim jouw subsidievoucher!

Aanvragen subsidie


Graag advies?
We helpen je graag!

Bel (085) 13 04 062

Of laat je gegevens achter en dan nemen we contact met je op.

Top