Whitepapers

Het Werkgeversservicepunt Noordoost-Brabant helpt werkgevers verder. Zo hebben we een aantal whitepapers geschreven met concrete tips, inspirerende voorbeelden en handige stappenplannen die jou vooruit helpen. Download gratis!

Whitepaper Sociaal Ondernemen

Alles wat je als werkgever moet weten over sociaal ondernemen. Van relevante subsidies tot wetgeving en van mogelijkheden tot voorbeelden uit de regio.

Lees meer

Whitepaper Op weg naar een duurzaam personeelsbestand

In dit whitepaper geven we antwoord op allerlei vragen over het binden en boeien van jouw medewerkers.

Lees meer

Heb jij een personeelsvraagstuk? Je kunt bij het Werkgeversservicepunt Noordoost-Brabant terecht voor advies, kennis en ondersteuning. Bijvoorbeeld in de vorm van whitepapers. We hebben er een aantal voor je geschreven, boordevol concrete tips, inspirerende voorbeelden en handige stappenplannen. Alles zodat jij direct aan de slag kunt!

 

Whitepaper: Sociaal ondernemen

Steeds meer bedrijven nemen hun maatschappelijke verantwoordelijkheid. Niet langer is winst maken het enige wat telt. Ook maatschappelijke impact maken is gewenst. Eén manier om maatschappelijke impact te maken is door kansen te bieden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Sociaal ondernemen, noemen we dat. Het gedachtegoed achter sociaal ondernemen? Iedereen verdient een kans. Iedereen heeft talent. En iedereen moet mee kunnen doen in deze maatschappij.

Maar wat verstaan we nou precies onder sociaal ondernemen? Welke voordelen levert het op? Welke wetgeving en subsidies komen erbij kijken? En hoe pak je sociaal ondernemen concreet aan? Om antwoorden te geven op deze vragen hebben wij een whitepaper geschreven. Speciaal voor werkgevers en HR-managers.

Download whitepaper

 

Whitepaper: Op weg naar een duurzaam personeelsbestand

Het investeren in het behoud van je huidige medewerkers een must als het gaat om het creëren van een duurzaam personeelsbestand. Want wat heb je aan vijf nieuwe medewerkers als er via ‘de achterdeur’ tien vertrekken? Maar hoe doe je dat, een duurzaam personeelsbestand creëren? Wat is er nodig om tegemoet te komen aan de wensen van jouw medewerkers? Welke mogelijkheden heb je allemaal? En hoe zorg je dat je van plan naar uitvoering komt? Je leest het in ons gratis whitepaper.

Download whitepaper

Graag advies?
We helpen je graag!

Bel (085) 13 04 062

Of laat je gegevens achter en dan nemen we contact met je op.

Top