Gratis whitepapers

Wij helpen jou graag verder. Daarom hebben we whitepapers ontwikkeld, boordevol bruikbare tips, inspirerende cases en praktische stappen die jou echt op weg helpen. En het beste nieuws? Ze zijn helemaal gratis te downloaden.

Whitepaper Sociaal Ondernemen

Alles wat je als werkgever moet weten over sociaal ondernemen. Van relevante subsidies tot wetgeving en van mogelijkheden tot voorbeelden uit de regio.

Lees meer

Whitepaper Op weg naar een duurzaam personeelsbestand

In dit whitepaper geven we antwoord op allerlei vragen over het binden en boeien van jouw medewerkers.

Lees meer

Whitepaper Jobcarving

Jobcarving, dé oplossing voor je personeelstekort door werk slimmer in te delen. We vertellen je er alles over in dit whitepaper.

Lees meer

Heb je een uitdaging op het gebied van personeel? Wij delen graag onze kennis met jou. Neem eens een kijkje bij onze whitepapers. We hebben een selectie gemaakt, vol met praktische tips, inspirerende cases en bruikbare stappenplannen. Alles wat je nodig hebt om direct aan de slag te gaan!

 

Whitepaper: Sociaal ondernemen

Steeds meer bedrijven nemen hun maatschappelijke verantwoordelijkheid. Niet langer is winst maken het enige wat telt. Ook maatschappelijke impact maken is gewenst. Eén manier om maatschappelijke impact te maken is door kansen te bieden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Sociaal ondernemen, noemen we dat. Het gedachtegoed achter sociaal ondernemen? Iedereen verdient een kans. Iedereen heeft talent. En iedereen moet mee kunnen doen in deze maatschappij. Maar wat verstaan we nou precies onder sociaal ondernemen? Welke voordelen levert het op? Welke wetgeving en subsidies komen erbij kijken? En hoe pak je sociaal ondernemen concreet aan? Om antwoorden te geven op deze vragen hebben wij een whitepaper geschreven.

Download whitepaper

 

Whitepaper: Op weg naar een duurzaam personeelsbestand

Het investeren in het behoud van je huidige medewerkers een must als het gaat om het creëren van een duurzaam personeelsbestand. Want wat heb je aan vijf nieuwe medewerkers als er via ‘de achterdeur’ tien vertrekken? Maar hoe doe je dat, een duurzaam personeelsbestand creëren? Wat is er nodig om tegemoet te komen aan de wensen van jouw medewerkers? Welke mogelijkheden heb je allemaal? En hoe zorg je dat je van plan naar uitvoering komt? Je leest het in ons gratis whitepaper.

Download whitepaper

 

Whitepaper: Jobcarving

In Nederland zijn er bijna 1,9 miljoen mensen tussen de 15 en 75 jaar die moeite hebben met het vinden van werk. In een inclusieve arbeidsmarkt kan iedereen duurzaam participeren, ook mensen met een arbeidsbeperking. Jobcarving is één van de manieren om dit te bereiken. Het is een methode waarbij je taken van een bestaande functie afsplitst en zo een nieuwe functie creëert. Met als uiteindelijk resultaat meer functies die geschikt zijn voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. In dit gratis whitepaper lees je alles om te starten met jobcarving.

Download whitepaper

Graag advies?
Wij helpen je!

Bel (085) 13 04 062

Of laat je gegevens achter en dan nemen we contact met je op.

Top