Ontmoet nieuwe werknemers op het Frisse Blik Festival

Ben jij werkgever in omgeving Land van Cuijk en op zoek naar personeel? Kom op 15 april naar het Frisse Blik Festival! Voor dit festival wordt een ruim arbeidspotentieel uit omgeving Gennep en Land van Cuijk uitgenodigd: van werkzoekenden tot zijinstromers en studenten (vmbo/mbo/hbo) en hun ouders. CNC Grondstoffen, Dichterbij, AVG, Elzendaalcollege, Pantein, Center Parcs, Intos, Albron, Beelen Techniek, BCP Bouw en gemeente Gennep staan al bij de Line-up van dit festival. Gaat jouw bedrijf ook ‘on stage’ bij dit festival?

 

Over Frisse Blik Festival

Op het Frisse Blik Festival krijg je als werkgever de gelegenheid om in een informele sfeer jouw organisatie, vacatures en leerwerktrajecten te presenteren. Je kunt dan kennismaken met mensen die actief werkzoekend zijn, openstaan voor een carrièreswitch en die leerlingen die zich nog volop willen ontwikkelen en aan de vooravond staan van hun werkcarrière.

 

Praktische informatie

Datum: Zaterdag 15 april 2023
Tijd: Van 10.00 tot 14.00 uur
Locatie: Zalencentrum Pica Mare in Gennep
Deelnamekosten: €150,- ex. btw

 

Aanmelden

Verzekerd zijn van een plek op het Frisse Blik Festival? Meld je aan via de aanmeldpagina. Vragen? Neem gerust contact op met: Mieke Thijssen (06- 22 19 99 37).

Top