UWV webinar: Regio in Beeld 2021

Jaarlijks publiceert UWV Regio in Beeld in de 35 arbeidsmarktregio’s. Zo ook in Noordoost- en Midden-Brabant. Dit keer staat in het teken van herstel na de coronacrisis. Wat zijn de gevolgen hiervan op de arbeidsmarkt? Hoe gaan we om met de toenemende krapte in bepaalde sectoren, beroepen en regio’s? Welke beroepen zijn nu juist kansrijk en welke competenties en vaardigheden zijn hiervoor nodig? Wat zijn de uitdagingen en hoe kunnen we die samen aangaan in deze turbulente arbeidsmarkt? Op 2 november wordt je helemaal bijgepraat tijdens het webinar Regio in Beeld 2021.

 

Tijdens het webinar wordt op interactieve wijze een actueel beeld van de nieuwe situatie op de arbeidsmarkt in onze regio geschetst. Op basis van de laatste inzichten kunnen we samen met onze partners beleid en actieplannen (door)ontwikkelen in onze regio.

 

Programma

15.30 uur  Welkom door dagvoorzitter Gerben van Driel, presentator van o.a. Bulls & Bears op RTL 7

15.40 uur  Welkom door rayonmanager UWV WERKbedrijf Noordoost- en Midden Brabant Hannie van Loon

15.45 uur  Aan het woord: Directeur uitvoering UWV WERKbedrijf Tof Thissen en arbeidsmarktadviseur Rob Witjes

15.50 uur  Presentatie Regionaal arbeidsmarktadviseur Marjon van Delft: opvallende ontwikkelingen in Noordoost- en Midden Brabant

16.00 uur  In gesprek met wethoudersvoorzitter college van bestuur van het onderwijs, werkgevers, Leerwerkloket Midden-Brabant onder leiding van de dagvoorzitter en side-kick Sylvia IJpelaar.

16.45 uur  Conclusie en aanbevelingen

17.00 uur  Einde Regio in Beeld 2021

Meld je snel aan voor dit inspirerende webinar op 2 november 2021!

Aanmelden >>>

Top