Workshops Social Return

Naar aanleiding van de grote belangstelling voor ons webinar social return op 12 oktober 2021, organiseren wij op 3 en 4 november workshops over hetzelfde thema. Tijdens deze workshops gaan we dieper in op de materie en behandelen we specifieke cases. 

Workshops social return

Een opfrisser: social return (SROI) is een afspraak om meer werkgelegenheid te creëren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Steeds vaker is social return een verplichting binnen een aanbesteding. Als inschrijver ben je dan verplicht om social return toe te passen. Maar wat houdt social return precies in? Welke beleids- en uitvoeringsregels gelden er in de regio? En wat zijn de mogelijkheden om deze social return-verplichting in te vullen? Stel al jouw vragen tijdens de workshops Social Return van het WSP Noordoost-Brabant.

Over de workshops

De workshops zijn interactief en persoonlijk. We stemmen de inhoud af op jouw wensen. De workshops zijn geschikt voor werkgevers, ondernemers en HR-managers. Wil jij meer weten over subsidies? Invulmogelijkheden van social return? Of heb je een specifieke case die je wilt behandelen? Meld je dan aan! Bij de workshops is telkens minimaal 1 SROI-specialist van het WSP Noordoost-Brabant aanwezig. Hij of zij kan jou alles vertellen over Social Return.

Aanmelden

De inschrijving voor dit event is gesloten.

Top