Werkgeversevent | Verborgen parels op de arbeidsmarkt

Wist jij dat er nog heel veel verborgen parels op de arbeidsmarkt zijn? Parels die staan te trappelen om te werken en van grote toegevoegde waarde kunnen zijn voor jouw organisatie? Op 15 juni organiseert het WSP Noordoost-Brabant een event voor werkgevers en HR-managers uit de regio. In korte, interactieve sessies nemen we je mee in drie typen verborgen parels op de arbeidsmarkt: meld je nu aan!

Inspiratiesessies

Op donderdag 15 juni organiseren wij weer een live event voor werkgevers en HR-managers. En dit keer gaan we het helemaal anders doen. Een kort plenair programma en daarna lekker de diepte in met inspiratiesessies. Als een carrousel rouleren we dan langs drie onderwerpen:

  • Sessie 1: Jongeren
  • Sessie 2: Statushouders
  • Sessie 3: Mensen met een psychische kwetsbaarheid

Elke sessie bestaat grofweg uit drie onderdelen: er wordt wat verteld over de parel en waar je rekening mee moet houden. Daarnaast laten we een werkgever en soms ook een werknemer aan het woord. Theorie is namelijk leuk, maar voorbeelden uit de praktijk spreken veel meer aan! Tot slot laten we ook nog zien welke tools, hulpmiddelen en dienstverlening we in de regio hebben om jou als werkgever te ondersteunen bij het in dienst nemen van deze parels.

 

 

Praktische info & aanmelden

📅 15 juni 2023
🕢 07:30-10:30 uur
📍 Meeters, Uden
🍌 Inclusief ontbijt(snack)

Aanmelden is kosteloos, maar let op: er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Meld je dus snel aan via onderstaande formulier.

De inschrijving van dit evenement is gesloten.

Presentaties

Top