Nieuwe aflevering Sociaal Werkt! ‘De meest inclusieve werkgever van Noordoost-Brabant 2022’

Met onze podcast ‘Sociaal Werkt!’ informeren en inspireren we werkgevers om aan de slag te gaan met sociaal werkgeverschap. Het is weer tijd voor een nieuwe aflevering! Schildersbedrijf Aarts met Anka Aarts aan het roer won de AANtWERK Award voor meest inclusieve  werkgever in regio Noordoost-Brabant. Luister de aflevering en laat je inspireren door Anka’s visie op sociaal ondernemen.

 

S2E3: De meest inclusieve werkgever van Noordoost-Brabant 2022

Sociaal ondernemen zit Anka Aarts – directrice van Aarts Schilders – in het bloed. Ze wil het verschil maken door écht te kijken naar de mogelijkheden van mensen. Met die visie runt ze al vijftien jaar een bloeiend schildersbedrijf. Het afgelopen jaar werd de inzet van Aarts Schilders beloond met het winnen van de AANtWERK Award 2022 voor meest inclusieve werkgever van Noordoost-Brabant. Hoe ze dat doen? Anka Aarts vertelt je alles over haar organisatie en hoe sociaal ondernemen succesvol werkt.

Beluister de aflevering hieronder of zoek Sociaal Werkt! op in jouw favoriete podcast-app (bijvoorbeeld in Spotify).

Over ‘Sociaal Werkt!’ de podcast

Sociaal Werkt! is dé podcast over sociaal werkgeverschap. Met deze podcast informeren en inspireren we werkgevers om aan de slag te gaan met sociaal werkgeverschap. Met handige tips, mooie successen en eerlijke verhalen hopen we je te overtuigen óók aan de slag te gaan met sociaal ondernemen. Beluister bijvoorbeeld de  aflevering over Het belang van een sterk werkgeversmerk met Marjolein ten Hoonte of over de Leercultuur bij van Doren Engineers. Wil je direct op de hoogte zijn als er een nieuwe aflevering online komt? Abonneer je via je favoriete podcastapp!

 

Wil jij ook sociaal ondernemen en vraag je je af hoe je dat het beste kunt doen op een manier die bij jouw organisatie past? Onze accountmanagers denken graag met je mee! Stuur een mail naar info@wspnob.nl en we nemen contact met je op. 

Top