WSP Podcast: Sociaal Werkt! – Aflevering 5: Open Hiring

Aflevering 5 van Sociaal Werkt! – dé podcast van het Werkgeversservicepunt Noordoost-Brabant – staat online. Met deze podcast informeren en inspireren we werkgevers om aan de slag te gaan met sociaal werkgeverschap. In aflevering 5 gaan we in gesprek met Rob Jansen van Chain Logistics en Jos van Delft van StartFoundation over het thema Open Hiring.

Aflevering 5: Open Hiring 

Rob Jansen is CEO van Chain Logistics, een logistieke dienstverlener in Uden. Enerszijds is Chain Logistics een commercieel bedrijf, maar anderszijds is het ook een bedrijf dat op een andere manier impact wil maken. Vanuit sociaal oogpunt bieden ze kansen aan doelgroepen die dat écht nodig hebben. Ze zetten hier onder andere Open Hiring voor in. Open Hiring is – heel simpel gezegd – een baan zonder sollicitatiegesprek. Je neemt dus iemand aan die je nog nooit gezien of gesproken hebt. In deze aflevering vertellen Rob en Jos over Open Hiring en alles wat daar bij komt kijken.
Beluister de aflevering hieronder of zoek Sociaal Werkt! op in jouw favoriete podcast-app (bijvoorbeeld in Spotify).

 

Volgende aflevering van Sociaal Werkt!

Elke maand publiceren we een nieuwe podcastaflevering van Sociaal Werkt! waarin we in gesprek gaan met interessante werkgevers en experts die je alles kunnen vertellen over sociaal ondernemerschap. Met handige tips, mooie successen en eerlijke verhalen hopen we je te overtuigen óók aan de slag te gaan met sociaal ondernemen. Wil je direct op de hoogte zijn als er een nieuwe aflevering online komt? Abonneer je via je favoriete podcastapp!

Ook sociaal ondernemen?

Wil jij ook sociaal ondernemen en vraag je je af hoe je dat het beste kunt doen op een manier die bij jouw organisatie past? Onze accountmanagers denken graag met je mee! Stuur een mail naar info@wspnob.nl en we nemen contact met je op.

Top