Keep on Learning estafettestokje naar Wiltec in Uden

Leven lang ontwikkelen en duurzame inzetbaarheid van personeel. In tijden van krapte op de arbeidsmarkt is dit belangrijker dan ooit. Maar hoe werkt dat bij bedrijven in de praktijk? Welke inspirerende verhalen hebben zij te vertellen? De werkgeversestafette Keep on Learning – een initiatief van Noordoost Brabant Werkt – gaat langs verschillende werkgevers in de regio die zich inspannen voor een leeromgeving binnen hun bedrijf. Wiltec uit Uden neemt het 14e estafettestokje in ontvangst. 

 

Keep on Learning Estafettestokje

Het Keep on Learning estafettestokje wordt doorgegeven van werkgever naar werkgever. HR Manager Dianne Remkes van Wiltec uit Uden neemt het stokje over van Gaby Westelaken, eigenaar van GWS dé Schoonmaker in Den Bosch. Zij werkt al ruim 12,5 jaar bij de Udense groothandel. Ze heeft al diverse functies binnen Wiltec vervuld en heeft steeds de kans gekregen om zich verder te ontwikkelen naar andere functies. Daarmee is ze een perfect voorbeeld van de leer- en ontwikkelcultuur binnen Wiltec: iedereen krijgt de kans om zich te ontwikkelen en door te groeien.

“Stil staan is geen optie”, geeft Dianne Remkes aan. “Leren is een basisvoorwaarde dat elk bedrijf moet hebben”. Leren en ontwikkelen wordt dan ook volop gefaciliteerd binnen het bedrijf. “We vinden het belangrijk om medewerkers de tools te bieden om hun werkzaamheden zo goed mogelijk te kunnen doen. Daarom hebben we een eigen academy, online en offline, die collega’s in staat stellen om zich te ontwikkelen. Hierbij maken we gebruik van Skillstown, een bibliotheek met 800 e-learnings. Daarnaast hebben we zelf ook zo’n 70 eigen e-learnings gemaakt en hieraan toegevoegd.”

Lees het volledige interview met Dianne Remkes van Wiltec op de website van Noordoost Brabant Werkt.

 

Bekijk de video van Wiltec

 

Werkgevers nomineren

Werkgevers kunnen hun eigen initiatieven of die van andere werkgevers nomineren voor het estafettestokje. Inmiddels heeft het estafettestokje een behoorlijke reis afgelegd door de regio. Eerder was het estafettestokje onder andere in Boxtel, Sint-Oedenrode, ’s-Hertogenbosch, Veghel, Erp, Boekel, Mill, Oss, Nuland en Helmond. Later dit jaar geeft Wiltec het werkgeversestafettestokje Keep on Learning weer door aan een andere inspirerende werkgever in de regio Noordoost-Brabant. Ben of ken jij een werkgever die zich inzet voor de duurzame inzetbaarheid van zijn personeel en die het stokje verdient? Mail Noordoost Brabant Werkt dan!

Top