GWS Dé Schoonmaker neemt het Keep on Learning estafettestokje over

De werkgeversestafette Keep on Learning – een initiatief van Noordoost Brabant Werkt – gaat langs verschillende werkgevers in de regio Noordoost-Brabant die zich inspannen voor een leeromgeving binnen hun bedrijf. Het 13e estafettestokje wordt in ontvangst genomen door GWS dé Schoonmaker in Den Bosch, die het stokje overneemt van Lavans uit Helmond

In tijden van krapte op de arbeidsmarkt is leven lang ontwikkelen en duurzame inzetbaarheid belangrijker dan ooit. Dat weet ook Gaby Westelaken, commercieel directeur van GWS Dé Schoonmaker, die samen met zijn broer en zus het schoonmaakbedrijf runt. “Wij vinden het belangrijk dat het personeel de juiste vaardigheden heeft om het werk zo goed mogelijk uit te kunnen voeren.”

In onderstaande video vertelt Gaby meer over de aanpak op het gebied van LLO en duurzame inzetbaarheid bij GWS Dé Schoonmaker.

Het belang van werkplezier

GWS Dé Schoonmaker zet zich daarom op diverse manieren in om medewerkers zo goed mogelijk te faciliteren op het gebied van leven lang ontwikkelen en duurzame inzetbaarheid. “We vonden de basisopleiding voor schoonmakers te beperkt en hebben daarom eigen modules aan de brancheopleiding toegevoegd”, vertelt Gaby. “Ongeveer een half jaar nadat medewerkers in dienst komen, volgen ze de basisopleiding en de extra modules. Dat zijn de modules signaleren en communiceren. Alles draait om communicatie en houding. Het bewust zijn wat en hoe je communiceert, is essentieel om goed te kunnen functioneren. Bovendien maakt dat het werk niet alleen makkelijker, het wordt daardoor ook plezieriger”. En dat is erg belangrijk voor GWS dé Schoonmaker, werkplezier bij het personeel staat hoog in het vaandel.

Lees het volledige interview op de website van Noordoost-Brabant Werkt.

Nomineren

In het voorjaar van 2022 geeft GWS dé Schoonmaker uit ’s-Hertogenbosch het werkgeversestafettestokje Keep on Learning weer door aan een andere inspirerende werkgever in de regio Noordoost-Brabant. Ben of ken jij een werkgever die zich inzet voor de duurzame inzetbaarheid van zijn personeel en die het stokje verdient? Mail ons dan!

Top