Online kennisportaal voor zzp’ers in Noordoost-Brabant: zzp-BOOST

laptop, vrouw, buiten, terras

Zzp’ers worden hard getroffen door de coronacrisis. Inkomsten verdwijnen als sneeuw voor de zon door het verlies van opdrachten en het niet meer kunnen uitvoeren van werkzaamheden. Zelfstandigen hebben daarom – juist in deze tijd – behoefte aan goede kennis en informatie rondom het coronavirus. Om daarin te voorzien is er vanaf nu één centrale online plek in deze regio waar ze terechtkunnen: zzp-BOOST. Dit is hét kennis- en informatieportaal voor zzp’ers in Noordoost-Brabant.

 

Hoe werkt het?

Zzp’ers worden via dit overzichtelijke platform geïnformeerd over actuele thema’s door zogenoemde BOOST TALKS. Hierin komen bestuurders, adviseurs en specialisten aan het woord en beantwoorden ze vragen, bijvoorbeeld over financiële regelingen voor zzp’ers. Ook kunnen zelfstandigen zich via zzp-BOOST inschrijven voor nieuwsbrieven en worden ze – indien mogelijk – ondersteund om werkzaamheden online of anderszins door te zetten.

 

Initiatief van Werkgeversservicepunt Noordoost-Brabant

Zzp-BOOST is een initiatief van het Werkgeversservicepunt Noordoost-Brabant (WSP), een samenwerkingsverband van de 16 gemeenten uit de regio, UWV en de ontwikkelbedrijven WSD, Weener XL en IBN. In dit project worden activiteiten en instrumenten ontwikkeld om de zelfstandig professional wendbaarder en weerbaarder te maken. “We willen een sterke economische regio blijven en de negatieve gevolgen van de crisis zoveel mogelijk beperken. Dit doen we door bijvoorbeeld alle ondernemers – inclusief zzp’ers – in de volle breedte actief te informeren,” aldus Inge Willems, manager bij het WSP.

Meer weten? Bekijk dan de website van zzp-BOOST.

 


Heb je een vraag over werving en selectie? Het opleiden van personeel? Subsidies? Sociaal ondernemen? Of wil je gewoon even sparren? Met welk personele vraagstuk je ook zit: een deskundige accountmanager van het WSP helpt je in een persoonlijk gesprek verder. Onze helpdesk is bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 uur en 17.00 uur via het telefoonnummer 085-1304062.

Neem contact op

Top