Een inspirerende onboarding om van te leren (laatste podcastaflevering)

Een nieuwe medewerker begint bij je bedrijf. Aan jou als werkgever de taak om deze periode zo prettig mogelijk te maken voor hem of haar. Bij het bedrijf Toppy steken ze hier veel tijd en moeite in. Wat levert dat nou op? En hoe pak je dat aan? Beluister onze podcast voor de inspirerende tips en tricks van Daan Kraaijkamp, HR-manager bij Toppy. Dit is de laatste aflevering van ‘Sociaal Werkt!’, de podcastserie waarin we werkgevers informeren en inspireren om aan de slag te gaan met sociaal werkgeverschap.

 

Het belang van een goede onboarding

Starten in een nieuwe baan gaat vaak gepaard met onzekerheid. Als werkgever speel je een belangrijk rol in het prettig laten ‘landen’ van je nieuwe werknemers. Onboarden, dus. Iemand die zich dagelijks inzet om het onboardingstraject tot in de puntjes te perfectioneren is Daan Kraaijkamp, HR-manager bij Toppy. In deze laatste podcastaflevering spreken we met hem over het belang van een goede onboarding. En deelt hij concrete én inspirerende voorbeelden uit de praktijk. Beluister de podcast hieronder:

Over ‘Sociaal Werkt!’ de podcast

Sociaal Werkt! is dé podcast over sociaal werkgeverschap. Met deze podcast informeren en inspireren we werkgevers om aan de slag te gaan met sociaal werkgeverschap. Met handige tips, mooie successen en eerlijke verhalen hopen we je te overtuigen óók aan de slag te gaan met sociaal ondernemen. Beluister bijvoorbeeld de  aflevering over Het belang van een sterk werkgeversmerk met Marjolein ten Hoonte of over de Leercultuur bij van Doren Engineers.

 

Contact met WSP

Wil jij ook sociaal ondernemen en vraag je je af hoe je dat het beste kunt doen op een manier die bij jouw organisatie past? Onze accountmanagers denken graag met je mee! De helpdesk is bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur via het telefoonnummer 085 – 1304062 of info@wspnob.nl.

Top