Whitepaper ‘Op weg naar een duurzaam personeelsbestand’

Tijdens onze ontbijtsessie van 19 mei hebben we het onderwerp uitgebreid besproken: de duurzame inzetbaarheid van jouw personeel. Het event stond in het teken van het binden en behouden van medewerkers. Voor het event ontwikkelden we een whitepaper met uitgebreide informatie en interessante voorbeelden uit de praktijk. Lees direct verder of download onderaan de pagina het whitepaper ‘Op weg naar een duurzaam personeelsbestand’.

 

Waarom is een duurzaam personeelsbestand belangrijk?

Het investeren in het behoud van je huidige medewerkers een must als het gaat om het creëren van een duurzaam personeelsbestand. Want wat heb je aan vijf nieuwe medewerkers als er via ‘de achterdeur’ tien vertrekken? Maar hoe doe je dat, een duurzaam personeelsbestand creëren? Wat is er nodig om tegemoet te komen aan de wensen van jouw medewerkers? Welke mogelijkheden heb je allemaal? En hoe zorg je dat je van plan naar uitvoering komt? Je leest het in ons gratis whitepaper.

 

Concrete voorbeelden en inspiratie

Dit whitepaper is voor iedereen die aan de slag wil met de duurzame inzetbaarheid van personeel. Het whitepaper bevat concrete handvaten, voorbeelden en inspiratie uit de regio (en ver daarbuiten), waar je als HR-manager of werkgever direct mee aan de slag kunt.

 

Download het whitepaper

Top