WSP Podcast: Sociaal Werkt! – Aflevering 4: Bijenhotelkopen.nl

Podcast sociaal ondernemen

Aflevering 4 van Sociaal Werkt! – dé podcast van het Werkgeversservicepunt Noordoost-Brabant – staat online. Met deze podcast informeren en inspireren we werkgevers om aan de slag te gaan met sociaal werkgeverschap. In aflevering 4 gaan we in gesprek met Bianca Pouw, sociaal ondernemer in hart en nieren.

Aflevering 4: Bijenhotelkopen.nl

Bianca startte een aantal jaren terug een sociale werkplaats dat Bijenhotels (Bijenhotelkopen.nl) verkoopt. Vanuit het dorpje Overloon werken 3 vaste medewerkers en 4 tot 6 BIJ-zondere medewerkers dagelijks aan de productie van duurzame, lokale én sociale Bijenhotels. Het uiteindelijke doel is om voor de BIJ-zondere medewerkers een opstapje te bieden naar duurzaam werk. In deze aflevering vertelt Bianca haar inspirerende verhaal en geeft ze een inkijkje in haar ambities voor de toekomst.

Beluister de aflevering hieronder of zoek Sociaal Werkt! op in jouw favoriete podcast-app (bijvoorbeeld in Spotify).

Volgende aflevering van Sociaal Werkt!

Elke maand publiceren we een nieuwe podcastaflevering van Sociaal Werkt! waarin we in gesprek gaan met interessante werkgevers en experts die je alles kunnen vertellen over sociaal ondernemerschap. Met handige tips, mooie successen en eerlijke verhalen hopen we je te overtuigen óók aan de slag te gaan met sociaal ondernemen. Wil je direct op de hoogte zijn als er een nieuwe aflevering online komt? Abonneer je via je favoriete podcastapp!

Ook sociaal ondernemen?

Wil jij ook sociaal ondernemen en vraag je je af hoe je dat het beste kunt doen op een manier die bij jouw organisatie past? Onze accountmanagers denken graag met je mee! Stuur een mail naar info@wspnob.nl en we nemen contact met je op.

Top