Bedrijfsanalyse inclusieve arbeidsorganisatie

Personeel vinden en behouden lastig? Denk ook eens aan inclusief ondernemen! Inclusief werkgeverschap opent deuren, voor zowel jou als werkgever als voor alle werkzoekenden. Ben je benieuwd hoe je jouw organisatie inclusiever kunt maken om zo jouw personeelstekort op te lossen? Maak dan gebruik van de kosteloze inclusieve bedrijfsanalyse.

 

Hoe werkt de inclusieve bedrijfsanalyse?

De inclusieve bedrijfsanalyse helpt bij het – duurzaam – oplossen van jouw personeelstekort. De experts van het Werkgeversservicepunt Noordoost-Brabant helpen je daar graag bij. We kijken naar de vraag: hoe kan het werk intern anders belegd worden om optimaal gebruik te maken van talent binnen jouw organisatie? En als dat is gebeurd, waar vallen dan nog gaten in de personeelsbezetting? En welke van die taken kunnen uitgevoerd worden door mensen met een zogenoemde afstand tot de arbeidsmarkt.

 

Wat verwachten wij van jou?

Om jouw organisatie te voorzien van een bedrijfsadvies, komt onze analist bij jouw organisatie op bezoek. Hij interviewt een leidinggevende en medewerkers en brengt de werkprocessen en taken in kaart. We spreken het liefst met iemand die op detailniveau kan vertellen wat er allemaal gedaan wordt op de afdeling. Ook is het voor de analist interessant om te weten welke werkzaamheden blijven liggen of juist meer aandacht verdienen. Zo’n interview kost maximaal anderhalf tot twee uur tijd.

 

Wat krijg je van ons?

Je ontvangt van ons een gedegen rapport met daarin aanbevelingen en een toepasbaar advies. Over hoe werkprocessen beter en inclusiever kunnen worden ingericht, zodat jouw organisatie inclusiever én duurzamer de toekomst tegemoet gaat. De eindrapportage bespreken we met je. Het eindgesprek is vier tot acht weken na het interview. Je bepaalt daarna zelf de vervolgstap. Wij helpen je natuurlijk graag (kosteloos!) bij de implementatie van het plan.

Binnen het WSP Noordoost-Brabant hebben we diverse adviseurs die je álles kunnen vertellen over de bedrijfsanalyse inclusieve arbeidsorganisatie. Neem contact op! Mail voor aanmelden en info naar info@wspnoordoostbrabant.nl of bel naar 085 13 04 062.

 

Neem contact op

Top