Nieuw: 1Werkcentrum, één plek voor al je vragen over werk, opleiding en personeel

Heb jij het al gehoord? 1Werkcentrum is hét nieuwe platform in de regio Noordoost-Brabant voor álle vragen over werk, opleiding en personeel. Benieuwd hoe dat zit? Hoe 1Werkcentrum zich verhoudt tot het WSP Noordoost-Brabant? En wat dat betekent voor jou als werkgever? Lees dan snel verder!

 

Wat is 1Werkcentrum?

1Werkcentrum is hét platform voor werk, opleiding en personeel in Noordoost-Brabant. Bij 1Werkcentrum kunnen werkgevers, werknemers en werkzoekenden terecht met al hun vragen over werk en personeel. Dat bespaart een hoop zoekwerk! Met 1Werkcentrum bieden we hulp en advies gericht op jouw vraag.

 

Waarom is 1Werkcentrum opgericht?

Werkgevers, werknemers en werkzoekenden hebben geregeld vraagstukken op het gebied van werk, opleiding of personeel. Maar, als je een vraag hebt, waar begin je dan? Er zijn zoveel organisaties en zoveel plekken waar je terecht zou kunnen. Wat is dan de beste keuze? Om je daarbij te helpen is 1Werkcentrum opgericht. 1Werkcentrum is de voordeur waar je kunt aankloppen met jouw vraag.

 

Hoe gaat 1Werkcentrum te werk?

Zodra jij jouw vraag hebt gesteld, kijken wij waar en bij wie je het beste terecht kunt. De ene keer wordt je vraag direct behandeld door één van onze adviseurs. De andere keer verwijzen we je door naar één van onze partners. Ongeacht de vraag die jij stelt, hebben wij maar één doel: de beste oplossing voor jouw vraag vinden en zorgen dat jij niet verstrikt raakt in de wirwar van instanties in de regio.

 

Wat betekent dit voor jou als werkgever?

Voor nu betekent dat helemaal niets. De dienstverlening van het Werkgeversservicepunt Noordoost-Brabant blijft gewoon – naast 1Werkcentrum – bestaan. De mensen achter 1Werkcentrum werken nauw samen met de mensen achter het WSP, dus waar je ook aanklopt: jouw vraag wordt altijd beantwoord! Op termijn gaat het WSP Noordoost-Brabant over in 1Werkcentrum. We houden je daar uiteraard van op de hoogte.

 

Welke organisaties werken mee aan 1Werkcentrum?

Als WSP Noordoost-Brabant zijn wij één van de 24 initiatiefnemers van 1Werkcentrum. 1Werkcentrum is een samenwerkingsverband van organisaties en instanties in Noordoost-Brabant die allemaal iets te maken hebben met werk.

 

Meer weten?

Wil je meer weten over 1Werkcentrum? Kijk dan gerust eens op de website: www.1werkcentrum.nl. Bij vragen kun je ook altijd contact opnemen via info@1werkcentrum.nl.

 

Top