Ontbijtsessie voor werkgevers: Hoe behoud ik mijn personeel?

Eindelijk kunnen we elkaar weer live ontmoeten! Daarom organiseert het WSP Noordoost-Brabant samen met Noordoost-Brabant Werkt op 19 mei weer een evenement voor werkgevers. Ditmaal in de vorm van een ontbijtsessie, waarbij inspirerende sprekers en werkgevers uit de regio je bijpraten over het binden van personeel. Uiteraard is er ook een ontbijt en de mogelijkheid om te netwerken!

 

Personeelsbehoud: een uitdaging voor werkgevers

In tijden van krapte richten we ons voornamelijk op het aantrekken van nieuw personeel. Toch is het investeren in het behoud van je huidige medewerkers een must als het gaat om het creëren van een duurzaam personeelsbestand. Mogelijk een ware uitdaging in de huidige arbeidsmarkt. Met deze ontbijtsessie willen we werkgevers helpen met kennis en inzichten om een duurzaam personeelsbestand te bouwen. Deze ontbijtsessie is voor werkgevers en HR-functionarissen uit de regio.

 

Invulling van de sessie

Tijdens de sessie hebben we een keynote spreker, Judith Webber. Zij gaat ons anders leren kijken naar mensen. Opener, completer, om zo talent maximaal te ontwikkelen en meer eigenaarschap te kweken.Ook delen drie werkgevers uit de regio hun verhaal met je, door thema’s als duurzame inzetbaarheid, leercultuur en eigen regie van medewerkers aan te stippen. Ook zal er een stuk arbeidsmarktinfo met je worden gedeeld.

 

Praktische informatie

Datum | 19 mei 2022
Tijd | 08:00 – 10:30 uur
Locatie | Gemeentehuis Oss (Raadszaal), Raadhuislaan 2, Oss

Ben jij erbij? Meld je direct, gratis, aan:

Ontbijtsessie: hoe behoud ik mijn personeel?
Top