WSPNOB

Nieuws

Telefonische helpdesk van het WSP is live!

Als Werkgeversservicepunt Noordoost-Brabant zijn wij er voor werkgevers in de regio. We ondersteunen bij personele vraagstukken, adviseren over werving & selectie, geven informatie over subsidies en houden u in deze tijd op de hoogte van alle coronamaatregelen. Om vragen van werkgevers sneller en gemakkelijker te beantwoorden, starten wij vanaf vandaag (dinsdag 2 juni) met een telefonische helpdesk. 

Sneller en gemakkelijker vragen van werkgevers beantwoorden

Iedereen werkt nog steeds zoveel mogelijk vanuit huis. Dat maakt dat het nog belangrijker is geworden om op een makkelijke manier met ons in contact te komen. U kon uw vraag al mailen maar vanaf nu kunt u ook telefonisch bij ons terecht. Zo kunnen we uw vraag nog sneller beantwoorden!

Vragen en sparren over personele vraagstukken

Via de telefonische helpdesk kunt u al uw vragen stellen over personeel werven, opleiden, subsidies, coronaregelingen en ga zo maar door. Ook als u gewoon even wilt sparren of overleggen over personele vraagstukken kunt u bij de telefonische helpdesk terecht.

Bereikbaarheid en telefoonnummer

De telefonische helpdesk wordt bemand door onze ervaren accountmanagers en is bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur. Het telefoonnummer van de helpdesk is 085-1304062.

Blijf op de hoogte

Nieuwsbrief

    Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens per vier weken nieuws over subsidieregelingen, tips, en best-practises voor werkgevers in Noordoost-Brabant.