WSP lanceert podcast over sociaal werkgeverschap: Sociaal Werkt!

Het Werkgeversservicepunt Noordoost-Brabant lanceert Sociaal Werkt!: dé podcast over sociaal werkgeverschap. Met deze podcast informeren en inspireren we werkgevers om aan de slag te gaan met sociaal werkgeverschap. Nu online: de allereerste aflevering van Sociaal Werkt!

Aflevering 1: Bouwbedrijf Pennings

In de eerste aflevering van Sociaal Werkt! gaan we in gesprek met Ronny van Boekel, bedrijfsleider bij Bouwbedrijf Pennings. We spraken met Ronny over waarom sociaal ondernemen voor hen de normaalste zaak van de wereld is. Aan de hand van een mooi succesverhaal neemt Ronny ons mee in alles wat komt kijken bij sociaal werkgeverschap. Ook heeft hij een handige tip voor iedere werkgever die hier ook mee aan de slag wil.

 

Volgende aflevering van Sociaal Werkt!

Vanaf nu publiceren we elke maand een nieuwe podcastaflevering van Sociaal Werkt! waarin we in gesprek gaan met interessante werkgevers en experts die je alles kunnen vertellen over sociaal ondernemerschap. Met handige tips, mooie successen en eerlijke verhalen hopen we je te overtuigen óók aan de slag te gaan met sociaal ondernemen. Wil je direct op de hoogte zijn als er een nieuwe aflevering online komt? Abonneer je via uw favoriete podcastapp!

Ook sociaal ondernemen?

Wil jij ook sociaal ondernemen en vraag je je af hoe je dat het beste kunt doen op een manier die bij jouw organisatie past? Onze accountmanagers denken graag met je mee! Stuur een mail naar info@wspnob.nl en we nemen contact met je op. Onze accountmanagers denken graag met je mee! Stuur een mail naar info@wspnob.nl en we nemen contact met je op.

Top