WSP Noordoost-Brabant organiseert op 12 oktober webinar social return

social return on investment

Een samenleving waarin iedereen perspectief heeft op werk en inkomen. Dát is het doel van de overheid. Met social return on investment (SROI) wil ze stimuleren dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt meer kansen krijgen. Bij veel aanbestedingen nemen ze dit dan ook op als verplicht contractonderdeel. Wat betekent dit voor jou als ondernemer? Je komt er op 12 oktober achter, tijdens het webinar social return, georganiseerd door het Werkgeversservicepunt Noordoost-Brabant.

 

Voor wie is dit webinar?

Voor werkgevers die werkgelegenheid willen creëren voor mensen met een grote(re) afstand tot de arbeidsmarkt. Vanuit eigen initiatief of omdat dit verplicht is gesteld in een aanbesteding: dit webinar is voor werkgevers die geïnteresseerd zijn in sociaal ondernemen en die praktische tips en inzichten willen over aan de slag gaan met SROI.

 

Inhoud van het webinar social return

Joyce de Vaan – programmamanager Social Return bij Weener XL – neemt je in een klein uurtje mee in het thema SROI. Aan de orde komt:

  • Wat is de SROI-verplichting?
  • Welke beleids- en uitvoeringsregels zijn er in de arbeidsmarktregio?
  • Welke doelgroepen tellen mee voor social return?
  • Wat zijn de invulmogelijkheden?
  • Waar kun je aankloppen voor hulp?
  • Welke rol speelt WSP daarin?

 

Praktische informatie

Datum:           dinsdag 12 oktober 2021
Tijd:                 16:30 – 17:30 uur
Locatie:          online

 

Aanmelden

Aanmelden is gratis en kan via onderstaand formulier. Na aanmelding ontvang je een bevestigingsmail en een link naar de pagina waar je op 12 oktober het webinar kunt bekijken. Kun je er niet bij zijn op 12 oktober? Schrijf je dan ook gerust in, je kunt het webinar later terugkijken.

Top