Werken en inburgeren tegelijkertijd bij Jumbo Supermarkten

Bij Jumbo Supermarkten is onlangs het project Participatiebanen Inburgering gestart. Op deze manier werkt de supermarktketen samen met het WSP en de gemeente om nieuwkomers een kans te geven om inburgering en werken te combineren. Zo startte Tariku 6 maanden geleden bij Jumbo en heeft veel plezier in zijn werk, zijn inburgering rondt hij binnenkort af.

Succesverhaal Jumbo

Paul van den Broek is Site Manager bij Jumbo en is nauw betrokken bij het project. Hij vertelt: “We vinden het belangrijk om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te betrekken bij ons bedrijf. De nieuwe medewerkers stralen erkenning en dankbaarheid uit, een cadeautje dat je erbij krijgt.” Het project leverde Jumbo al 11 nieuwe, gemotiveerde medewerkers op. Bekijk hieronder het succesverhaal:

Samenwerken met WSP?

Het WSP is nauw betrokken bij gemeenten en bedrijven en heeft een groot netwerk om te benutten als het aankomt op sociale initiatieven ontwikkelen. Ben je ook benieuwd naar de projecten bij het WSP en wil je zelf op zoek naar manieren om nieuwe collega’s aan te trekken, bijvoorbeeld in de vorm van een Participatiebanen Inburgering project? We praten graag met je verder. Neem contact op via onderstaande button, dan plannen we een kennismaking in.

Neem contact op

 

Top