Onze nieuwe website is live!

website, wsp, homepage

Wie vaker op onze website kijkt, valt wellicht iets op. Onze website is namelijk vernieuwd! Met trots presenteren wij je een nieuwe look-en-feel. Overzichtelijker, strakker én gebruiksvriendelijker.

 

Design

Als Werkgeversservicepunt Noordoost-Brabant zijn wij dé schakel tussen werkgevers en werkzoekenden. Vanuit dat gedachtegoed is het website-ontwerp gemaakt. De strakke blokken representeren ‘schakels’ die in elkaar geschoven worden. Verder is gekozen voor een strak design met overzichtelijke contentblokken. Informatie is gemakkelijk vindbaar door de verschillende navigatiemogelijkheden.

 

Toegankelijk voor alle doelgroepen

Een groot gedeelte van de bevolking heeft moeite met het lezen en begrijpen van digitale content. Om de digitale kloof te helpen dichten, moeten overheidswebsites hier rekening mee houden. Daarom hebben wij voor onze nieuwe website gekozen voor een zogenoemde ‘tekst-naar-spraakoplossing (Text To Speech: TTS)’.  Dat wil zeggen dat onze website ook in een gesproken versie beschikbaar is. Verder is het mogelijk om het contrast op de website te vergroten. Je vindt deze opties in het grijze blok rechts bovenaan onze website.

 

Menu-items

Informatie is eenvoudig toegankelijk via onze nieuwe website. Kijk bijvoorbeeld eens bij onze pagina’s over:

 


Heb je een vraag over werving en selectie? Het opleiden van personeel? Subsidies? Sociaal ondernemen? Of wil je gewoon even sparren? Met welk personele vraagstuk je ook zit: een deskundige accountmanager van het WSP helpt je in een persoonlijk gesprek verder. Onze helpdesk is bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 uur en 17.00 uur via het telefoonnummer 085-1304062.

Neem contact op

Top