Nieuwe aflevering Sociaal Werkt! over het belang van een sterk werkgeversmerk met Marjolein Ten Hoonte

Het tweede seizoen van Sociaal Werkt! de podcast wordt vervolgd met weer een leerzame aflevering! Met deze podcast informeren en inspireren we werkgevers om aan de slag te gaan met sociaal werkgeverschap. De tweede aflevering is in de lucht: hierin gaan we in gesprek met Marjolein Ten Hoonte, directeur arbeidsmarkt en MVO bij Randstad Groep Nederland. Zij vertelt ons álles over het belang van een sterk werkgeversmerk. Luister je mee?

 

S2E2: Het belang van een sterk werkgeversmerk

De werknemer anno 2022 kijkt verder dan arbeidsvoorwaarden en wil weten waar jij als organisatie voor staat. Het creëren van een sterk werkgeversmerk – een zogenoemde ’employer brand’ – is daarom belangrijker dan ooit. Met je werkgeversmerk laat je aan (potentiële) medewerkers zien wie je als organisatie bent. In deze nieuwe aflevering vertelt Marjolein álles over het belang van een sterk werkgeversmerk. Ze legt uit hoe je door jouw identiteit, waarden, doelen en ambities op de juiste manier aan je potentiële medewerkers te communiceren, de talenten van de toekomst bindt en boeit.

Beluister de aflevering hieronder of zoek Sociaal Werkt! op in jouw favoriete podcast-app (bijvoorbeeld in Spotify).

 

Over ‘Sociaal Werkt!’ de podcast

Sociaal Werkt! is dé podcast over sociaal werkgeverschap. Met deze podcast informeren en inspireren we werkgevers om aan de slag te gaan met sociaal werkgeverschap. Met handige tips, mooie successen en eerlijke verhalen hopen we je te overtuigen óók aan de slag te gaan met sociaal ondernemen. Beluister bijvoorbeeld onze aflevering over Open Hiring met Chain Logistics of de aflevering over inclusieve vacatureteksten schrijven met Anne de Jong. Wil je direct op de hoogte zijn als er een nieuwe aflevering online komt? Abonneer je via je favoriete podcastapp!

 

Wil jij ook sociaal ondernemen en vraag je je af hoe je dat het beste kunt doen op een manier die bij jouw organisatie past? Onze accountmanagers denken graag met je mee! Stuur een mail naar info@wspnob.nl en we nemen contact met je op. 

 

Top